tiistaina, elokuuta 07, 2018

Elokuu | MAKROTEX

MakroTex-challenge
Viikon teema: ELOKUU
Ensi viikolla: KOULU

Our theme: AUGUST
Next week: SCHOOL


Elokuu ja tammenterhot alkavat kypsyä, samoin marjat puissa ja pensaissa...


Kukinnat alkavat olla ohitse. Huomaan että pihastamme puuttuu kokonaan loppukesän kukkijat!
Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

16 kommenttia:

 1. Mukavat sadonkorjuun ajat käsillä elokuussa :)
  Voi miten kauniita tammenterhot ja tammen lehdet ovat !

  VastaaPoista
 2. Kaikki kypsyy - sekä syötävät että kylvettävät.

  VastaaPoista
 3. Kauniit elokuu kuvat.

  Toivottavasti hyvin tulee satoa.

  VastaaPoista
 4. Kauniita elokuun kuvia. Sato kypsyy pikavauhtia.

  VastaaPoista
 5. Elokuu alkaa olla sadonkorjuun aikaa, kauniit valokuvat!

  VastaaPoista