perjantaina, kesäkuuta 22, 2018

Koiramäen kukkailottelua

DoghillNiin soma Koiramäki Särkänniemessä. Nuo satumaiset talot ja kaikki vanhan tyylinen on niin ihania! Tuolla viihtyisi pidempäänkin, mutta lapset tahtoivat vaan takaisin laitteisiin nopeasti


Särkänniemi Theme Park's very own Doghill Fairytale Farm invites visitors to step right into the 19th century fairytale world based on famous Finnish author and illustrator Mauri Kunnas’ works 
 
 

15 kommenttia:

 1. Oi, kuinka ihanan näköistä <3 Mukavaa juhannusta Sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia.
  Mieleeni tulevat hetket lasten ja lastenlasten kanssa Särkänniemessä. Tämä osa huvipuitoa on ollut aina perheen pienemmille se mieluisin. Ehkä sen nimi ei ole aina ollut Koiramäki.
  Erittäin ihanaa juhannusta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite olen pienenä käynyt monesti Särkänniemessä, mutta en muista tälläistä osaa kyllä. Ehkä me ei olla vaan käyty jos on maksanut erikseen..Delfinaariossa olen pienenä käynyt ja Planetaariossakin

   Poista
 3. Ihania kesäkuvia & hyvää juhannusta säästä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sadettakin tarvitaan - nyt taas meillä paistaa aurinko <3

   Poista
 4. Eikös olekin kiva paikka. Mekin kävimme muutama vuosi sitten katsomassa mallia meidän eläinten rakennuksille. Vanhoja talojahan meilläkin on, mutta hiukan isompia kuin nuo Koiramäellä.

  VastaaPoista
 5. Näyttääpä ihanalta. Tulisi kaipuu maalle lapsuuden maisemiin ellen olisi eilen tänne tullut. Nyt olen nukkunut tuvan sängyssä liian usein heräten. Kellon lyönnit, lapset, koira ja kova patja ovat herättäneet varsin usein.
  Mukavaa juhannusviikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana paikka, joka mulla on käymättä! Tiedän, että tykkäisin.:) Meillä nuo lapset on olleet outoja, eivätkä ole koskaan hinkuneet huvipuistoihin ja laitteesiin. Kun esikoinen oli neljä ja minä viimeisilläni raskaana, käytiin viimeksi koti-Suomessa huvipuistossa, juurikin Särkänniemessä.:) Ulkomaanreissuilla on jossain huvipuistoissa käyty, mutta niissäkin hurjat laitteet on saaneet jäädä väliin.

  Muistahan käydä linkittämässä postauksesi!<3

  VastaaPoista
 7. Jospa joskus tulisi itsekin käytyä ko. paikassa. Suomessa on niin valtavasti käymättömiä kohteita. Hellyyttävä possu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi että oli ihana! Oli siellä isojakin sikoja, nautoja..vaikka mitä :D

   Poista