tiistaina, kesäkuuta 26, 2018

Kaipuu | MAKROTEX

MakroTex-challenge
Viikon teema: KAIPUU
Ensi viikolla: HEINÄKUU

Our theme: LONGING
Next week: JULY


Lapsuuden kesät - aina ihanan lämmin. Mummolassa paappa grillasi maailman parhaimpia kyljyksiä, jälkiruuaksi poimittiin mansikoita. Ukkonen jo jyrähteli lakeuksilla peltojen takana. Ihania muistoja!


Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

10 kommenttia:

Maarit / MaarItse-blogi kirjoitti...

Lapsena kesät oli kyllä ihanan pitkiä ja kuumia. :) Mukavaa viikkoa!

italiafinlandia kirjoitti...

Have a nice summertime with your family!

Tamar SB kirjoitti...

So lovely with the pretty sky!

Ritva kirjoitti...

Onpas hieno! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

No näin oli <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you so much <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Tamar <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi kiitos, Ritva <3

Vintagentti kirjoitti...

Niin vaan minäkin sujahdin hetkessä lapsuuden kesien muisteloihin, miten ihmeessä illatkin olivat aina niin lämpimiä ja tyyniä.. Ihanat kuvat!

Irja Viirret kirjoitti...

Ihanat kuvat, nyt on pitkästä aikaa oikea kesä, tosin täällä ei varsinaisesti helteitä vielä ole ollut:)