perjantaina, huhtikuuta 13, 2018

Vihdoin

Finally


 Vihdoin on päässyt puutarhahommiin. Lunta on vielä tosi paksusti varjopaikoissa, mutta auringosta on sulanut jo hyvin ja haravoimista riittää. Pihan perältä kun jäät ja lumet sulaa niin siellä odottaisi risut ja oksat noutajaa - edelliset omistajat olivat sinne heivanneet puutarhajätteet ja mekin ollaan viety sinne oksia. Ne pitäisi viedä pois ja siistiä tuo alue. On vaan varjoinen alue puiden takana - mitähän sinne laittaisi? Tuskin nurmikko ainakaan kasvaa..hmm...


Finally some signs of new life in our garden!! I love spring gardening Ja nyt pitää muistella, mitä sitä on syksyllä tullut istutettua - voi kunpa näistä edes jotkut kasvaisivat, tai kaikki ja rusakot jättäisivät rauhaan!

This is what I planted last autumn - I wish they all grow up and hares leave them alone
 
 


13 kommenttia:

Maatiaiskanasen Elämää kirjoitti...

Ihania puuhailuita Sinulla ja mukavaa odoteltavaa :) Kivaa viikonloppua!

Kirsti Kaija kirjoitti...

Ihanaa odotettavaa <3 Meillä rusakot ja metsäjänikset syövät mieluusti hedelmäpuita. Kukat saavat olla rauhassa.
Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi <3

Anu kirjoitti...

Ihanaa, kun kevät on täällä! ♡ Meidän piha on vähän viileä, joten vielä ei pääse oikein mihinkään hommiin, mutta sentään ensimmäiset versot ovat jo puskeneet päänsä ylös mullasta :) Tämä on ihanaa aikaa! ♡

italiafinlandia kirjoitti...

Let's hope you can have a beautiful spring garden. Happy weekend!

Taina K kirjoitti...

Ihanaa!<3 Meillä on vielä paksusti lunta pihassa, mutta tänään ajattelin kahlata etupihalla kasvavan magnolianvaahteran luokse, sillä sen alla on sulaa, ja ihan kuin sieltä puskisi kukkasipulit esiin...<3 Istutin niitä viime vuonna kaikista pääsiäis- ja ulkoruukkuistutuksista. Samaan penkkiin laitoin myös jouluruusuja, jotka muistaakseni tykkää enemmän varjosta, vink, vink!:) Puiden katveeseen sopii myös alppiruusut! Meillä ei ole vielä yhtään alppiruusupensasta, mutta haaveilen istuttavani niitä vielä jossain vaiheessa tuonne metsän reunaan.:)

Kiva, kun olet jälleen mukana Kukkailottelussa!<3 Ihanaa viikonloppua!<3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Katsoinkin yksi päivä kun rusakko söi meidän orapihlaja-aitaa, sitä saakin harventaa :D

Pieni Lintu kirjoitti...

No on ihanaa aikaa <3

Pieni Lintu kirjoitti...

:D

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi mä vähän ajattelinkin alppiruusuja tuonne pihan perälle! Kun täällä on yhden pururadan katveessa alppiruusuja istutettuna niin ne on aika varjossa sielä "metsikössä" niin ajattelinkin että pitäiskö tuonne... <3 Harkintaan tämä!!!

La La Lilja kirjoitti...

Oi mitä suloisia versoja jo pilkistelee :) Aurinkoisia puutarhahetkiä!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Piia :)