sunnuntaina, huhtikuuta 22, 2018

Niitä pieniä

These littleSieltä ne kasvaa tänäkin keväänä - ihanat tulppaanit ja narsissit. Joka päivä pitää käydä pihalla ihmettelemässä kasvua. No nyt olen ollut niin kiireinen pihalla, että en ole paljoa ehtinyt näitä pällistelemään. Takapihan ryteikkö on saanut kyytiä. Siis semmosta pajukkoa ja risujen hautausmaata..huh..

Mutta vielä joku päivä siitä pihan perukastakin tulee semmonen paikka missä voi ipanat juosta, löytää piilopaikkoja kirkkiksessä ja vieläpä, että olisi tuokin alue ilo silmälle

Vinkkejä puolivarjoisen ja varjoisen alueen maanpeittokasveille? Vuorenkilpi, ei kiitos. Kuunliljoista löytyisi kivoja vaihtoehtoja. Anopin kanssa niitä katselimme vähän


These little lovelies - I have waited for them to grow. The winter was long so spring feels extra lovely this year! Tulips and daffodils!
 13 kommenttia:

 1. Things are finally blooming here!

  VastaaPoista
 2. Ei voi muuta kuin ihmetellä noiden kasvien elinvoimaa. Ihanaa, kun ne jaksavat keväisin ilahduttaa meitä.

  VastaaPoista
 3. Tämä on hurmaava aika vuodesta ♡ Olen kiertänyt päivittäin kukkapenkit (niitä on pihallamme monta!) läpi, ja ihanan moni on jo puskenut päänsä ylös mullasta ja kukkiakin jo löytyy! Kivoja pihapuuhia sinne! :)

  VastaaPoista
 4. Spring is coming! Beautiful photos!

  VastaaPoista
 5. Neat shots!
  So glad you shared at https://image-in-ing.blogspot.com/2018/04/appalachian-artistry.html

  VastaaPoista
 6. Looks like spring is coming! I so need a macro lens! Tried to take some photos of the crocus and they just didn't look right. Have a great week.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I would like to have one too! They are just so expensive. I used our 35mm lens on these :)

   Poista
 7. Ihania piippoja. Mulle tulis varjoisan paikan maanpeittokasvina ekana mieleen pikkutalvio. Ikivihreä, kukkii keväisin kauniin violetein tai sinisävyisin kukin. :)

  VastaaPoista