tiistaina, maaliskuuta 13, 2018

Maaliskuu | MAKROTEX

MakroTex-challengeTalvista maaliskuista huomenta vain kaikille! Jaa kanssamme omat maaliskuiset kuvasi - omissa kuvissani pala Vaasaa

Viikon teema: MAALISKUU
Ensi viikolla: NUMERO 3


Our theme: MARCH
Next week: NUMBER 3
Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

21 kommenttia:

 1. Vaasa on kyllä kaunis kaupunki. Vielä on talviset maisemat, mutta kevät sielläkin alkaa vähitellen heräämään. Kiitos jälleen viikon haasteesta.

  VastaaPoista
 2. Kestää vielä ennen kuin päästään vesille.

  VastaaPoista
 3. Tyylikkään kauniit kaupunkikuvat 🖤

  VastaaPoista
 4. Voi, nuo veneet palelevat! Olen samaa mieltä niiden kanssa, jäät voisivat sulaa, kevät voisi tulla!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia. Veneiden omistajat odottavat varmasti kevättä yhtä innokkaasti kuin multasormet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mä niin odotan, että pääsee kurkkimaan mitä kasvaa pihassa tänä keväänä <3

   Poista
 7. Love being by the water in the winter!

  VastaaPoista
 8. Kiva, kun jaat kuvia Vaasasta. Ei ole niin tuttu kaupunki se minulle! Pari kertaa olen vain käynyt, mutta tykännyt kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että - pitäisikin kuvata joskus enemmän, ottaa oikein kamera mukaan kaupungille!!! :)

   Poista