perjantaina, maaliskuuta 02, 2018

Kylmä viikko

Cold weekHiihtolomaviikko alkaa olla lopuillaan. Aivan mahtavaa miten on kerrankin pitkästä aikaa ollut kunnon talviset kelit hiihtolomalla. Ei voi muuta kuin olla kiitollinen tästä kauneudesta ja siitä, että meillä on nämä neljä vuodenaikaa. Minä ainakin tykkään!


It's been super cold week and I love it! I really love our four season and finally we have had a proper winter after few rainy and warm wintersMuistakaahan osallistua KOLLAASIHAASTEESEEN, jossa helmikuun muistot kootaan useasta kuvasta koostuvaan kollaasikuvaan!

Please remember our February COLLAGE CHALLENGE!

14 kommenttia:

 1. Ihana kaunis "oikea" talvi. Hienot kuvat. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että olet tyytyväinen! Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Minäkin iloitsen "oikeasta talvesta", mutta jotenkin, kun viime vuosina on päässyt tottumaan helmi-maaliskuun taitteessa alkavaan kevääseen, on hiukan pettynyt olo, kun talvi tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan. :D

  VastaaPoista
 4. You are right: it was nice winter weather...after rainy January and mild December!
  Have a good weekend!

  VastaaPoista
 5. Kaunista!<3 Tykkään kyllä myös enemmän oikeasta talvesta kuin harmaasta, loskasta ja vesisateesta. Miten iloikseksi eilen tulinkaan, kun huomasin räystäältä tippuvan vettä iltapäivän auringossa.<3 Yleensä hiihtolomalla on voinut jo ekat terassikahvit juoda, mutta nyt ei kyllä ole puhettakaan sellaisesta. Takka lämpiää ja kahvit maistuu siinä takan edessä tai sohvalla.:)
  Ihanaa loppulomaa!

  VastaaPoista