perjantaina, helmikuuta 16, 2018

Tule jo kevät ihana


Waiting for the springVoi tule jo kevät ihana! Sitä odotellessa ostelen näitä sipulikukkia kotiin. Tämä on sinikukkainen helmililja. Viime vuonna löysin Prismasta VALKOKUKKAISEN. Laitoin sipulit talteen ja iskin ne syksyllä maahan. Voi kunpa vain ne kukkisivat nyt keväällä


We still have so much snow and that's beautiful but I can't wait for the spring so I keep buying these spring flowers to home. This one is a blue muscari
Ihanaa viikonloppua kaikille!

Have a lovely weekend!!!
8 kommenttia:

Pia / paiqo kirjoitti...

Helmililjat ovat hyviä leviämään pihalla. Itsekin olen niitä aina keväisin peitellyt maahan ja saanut isoille alueille leviämään :)
Iloista alkavaa viikkoa!

Taina K kirjoitti...

Oi, miten kauniit kauniit ja kylmät kuvat!<3 Kylmät hyvällä tavalla.:) Jäin miettimään tuota ovea! Kerro, mikä ovi tuo on.<3 Olen varma, että krookuksesi nousee keväällä, mutta siitä en tiedä, maistuuko se kenties teidän pupulle...:))
Mukavaa viikkoa!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos samoin, Pia :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kun muutettiin tänne toissa elokuussa niin edelliset omistajat jättivät tuon vanhan oven..se oli niillä tossa pihalla, niillä oli ollut tarkoitus tehdä siitä terassille pöytä. Saa nähdä saammeko me joskus sen toteutettua vai mikä oven kohtalo on ;)

riitta k kirjoitti...

Sitähän sitä toivotaan! Vaikka nyt on ollut hienoja aurinkoisia päiviä.

Milli`s Little Home kirjoitti...

Kauniit kuvat!
Valkoiset helmihyasintit on minunkin suosikkeja! Täällä on vain enemmän sinisiä tarjolla...

Pieni Lintu kirjoitti...

:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Miksiköhän niitä valkoisia saa niin harvoin.. :/