tiistaina, helmikuuta 20, 2018

Ennen ja jälkeen | MAKROTEX

MakroTex-challengeNyt on sellainen teema, että en millään meinannut keksiä itse yhtään mitään. Siinä se sitten kahvia laittaessa putkahti mieleen. Kiva nähdä mitä te olette kuvanneet!


Viikon teema: ENNEN JA JÄLKEEN
Ensi viikolla: KYLMÄOur theme: BEFORE AND AFTER
Next week: COLDVoit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

23 kommenttia:

 1. Eipä tullut itselle moinen mieleen :) Hyvä idea ja hienot kuvat.

  VastaaPoista
 2. Näppärä haastevastaus 🙂ja hyvät kuvat.

  VastaaPoista
 3. Kauniin herkullisia kuvia, vaikka en itse kavia juokaan.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 4. Maistuisi minullekin.. niin herkulliselta näyttää. Upeat ennen ja jälkeen kuvat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - tuo on kyllä herkullinen kapseliyhdistelmä :)

   Poista
 5. Hauska idea - hitsi kun luin tämän vasta kun kahvikuppini oli jo puoliksi juotu :)

  VastaaPoista
 6. Herkullisen näköinen kaffejuoma!!

  VastaaPoista
 7. Varmasti on hyvää. Kivat kuvat!

  VastaaPoista