tiistaina, tammikuuta 02, 2018

Talven ihmemaa | MAKROTEX

MakroTex-challengeVuoden 2018 ensimmäinen MakroTex-haaste!! Toivotaan tälle vuodelle iloista mieltä ja paljon osallistujia haasteisiin. Muistakaa että aiheita saa ehdotella jos tulee mieleen joku kiva teema haasteeseen

VIIKON TEEMA: Talven ihmemaa
ENSI VIIKOLLA: Tammikuu


OUR THEME: Winter wonderland
NEXT WEEK: JanuaryVoit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

21 kommenttia:

 1. Oi miten upeaa ! Meillä on ollut niukasti lunta pääkaupunkiseudulla,
  juuri ja juuri satoi tätä haastetta varten, mutta tänään taas on vesisadetta.☂️
  Makrotexin avulla pääsen nauttimaan lumesta 🙂

  VastaaPoista
 2. Kyllä suomalainen kaipaa talvella lunta. Lumiset päivät vain ovat olleet vähissä.
  Valoisat kuvat.

  VastaaPoista
 3. Tosi upeaa:) Voinko osallistua tällä täkäläisellä talvella ,jossa ei ole lunta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi anteeksi - olen unohtanut jostain syystä vastata!!!

   Poista
 4. Snow landscapes are always so serene! Happy New Year to you:)

  VastaaPoista
 5. Ihana valo kuvissasi! ♥ Meilläkin on lunta, muttei ihan hirveästi. Aurinkoa ei ole sitä vähäistäkään: muutamana iltapäivänä laskevan auringon säteet ovat hetken heijastuneet puiden latvoihin, mutta se siitä. Onneksi mennään jo kevättä kohti! Ehkäpä sitten saan saman valon kuviini. :)

  VastaaPoista
 6. Lumi on kaunista. Meiltä se on nyt hävinnyt, mutta muistelen joulukuun alkua. Hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
 7. Kauniit kuvat. Mukavaa tätä vuotta sinulle :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat talven värit, kaunista talven ihmemaata! <3 Hyvää tätä vuotta ja viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Kiitos, kun jaksat näitä haasteita ylläpitää! <3 Haaste otettu jälleen vastaan, mutta hieman eri näkökulmasta. Itse, kun en ole niinkään mikään lumen ystävä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 Jostain syystä olin unohtanut vastata teidän ihaniin kommentteihin :(

   Poista