tiistaina, marraskuuta 07, 2017

Ympyrä | MAKROTEX

MakroTex-challenge



Viikon teema: YMPYRÄ
Ensi viikolla: MARRASKUU


Theme of the week: CIRCLE
Next week: NOVEMBER





Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge






 









29 kommenttia:

 1. Välipalaa että jaksaa. Valkoinen on aina kaunista kattauksessa.

  VastaaPoista
 2. Moninkertaisia ympyröitä ja vielä hyvältä maistuvaa. :)

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 3. Nam, täällähän on tarjolla aamiaista, kiitos sinulle <3

  VastaaPoista
 4. Kiitti vinkistä mansikat maistuisivat! Ihana tuo tumma tausta ja lusikka..💖

  VastaaPoista
 5. Aah kotimaiset mansikat...niin parhaita!

  VastaaPoista
 6. Aika hyvä oivallus nuo kuplat tuolla kupissa. Ensin meinasin huomata vain pyöreät kupit ja pyöreät mansikat. Melkein harhautit :) Tällä viikolla taas mukana haasteessa minäkin.

  VastaaPoista
 7. Makeat ympyrät sulla - ja hienot väritkin. Vähän oikaisin tällä kertaa kuvan valinnassa, mutta oli niin sopiva tarjolla. ^^ Hyvää marraskuun jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Mukava haaste, kiitos :) Herkulliset kuvat, nam!

  VastaaPoista
 9. Ihanan herkulliset kuvat! Kiitos vain, nyt alkoi tehdä mieli lattea :D

  VastaaPoista
 10. Mun ympyräkuvassani on kahvi, jossa on kissa, ja siksi kiinnitin eniten huomiota sun kahviin. Huomasitko, että siinähän on lintu!?! Pieni Lintu. 😊

  VastaaPoista