maanantaina, marraskuuta 06, 2017

Sairastuvalta päivää


Hello there


Morjens! Lapset meillä kipeänä ja tietokone jatkuvasti varattuna. Maanantain postauskin näin myöhäiselle meni. Näpsyjä keittiöstä. Nyt pitäisi saada huominen MakroTex-haaste väsättyä ja kurkittua vähän pankkiinkin

Flunssaa, mahatautia..kaikki kerralla. Voi että kuinka mukavaa! Not! Mites teillä voidaan?


Hello there! Hope you are doing fine!!? Our both kids are sick right now. Oh no!!! I just hate this!

Few snapshots from the kitchen. Have a nice week!


 
 


7 kommenttia:

 1. Sorry the kids are sick. I love your cutlery holder. Did you make that?

  VastaaPoista
 2. Lovely images. I hope your children get well soon.

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista! Meillä nuorimmalla alkoi mahatauti perjantaiaamuna. Vielä eilen olin töistä pois. Kukaan muu ei ole (vielä) kop, kop, kop, sairastunut. Eikä toivottavasti sairastu. Meidän taudit kun vaikuttaa muihinkin perheisiin, koska olen perhepäivähoitaja.

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista! Meillä nuorimmalla alkoi mahatauti perjantaiaamuna. Vielä eilen olin töistä pois. Kukaan muu ei ole (vielä) kop, kop, kop, sairastunut. Eikä toivottavasti sairastu. Meidän taudit kun vaikuttaa muihinkin perheisiin, koska olen perhepäivähoitaja.

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista! Meillä nuorimmalla alkoi mahatauti perjantaiaamuna. Vielä eilen olin töistä pois. Kukaan muu ei ole (vielä) kop, kop, kop, sairastunut. Eikä toivottavasti sairastu. Meidän taudit kun vaikuttaa muihinkin perheisiin, koska olen perhepäivähoitaja.

  VastaaPoista