tiistaina, marraskuuta 28, 2017

Ilta | MAKROTEX

MakroTex-challenge
Huomenta ja mukavaa tiistaita kaikille! On aamu, mutta tämän viikon haasteen teemana "ilta". Tervetuloa kaikki mukaan osallistumaan! Nyt vähän höllään bloggaamista..pidetään ensi viikolla aukeava haaste auki vähän pidempään, siihen voi osallistua montakin kertaa

Viikon teema: ILTA
Ensi viikolla: JOULUKUUTheme of the week: AN EVENING
Next week: DECEMBERVoit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

28 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat jälleen. Illalla on vauhdikkaan päivän päätteeksi kiva istahtaa ihastelemaan kynttilöiden väpätystä ja samalla nauttia kupponen kuumaa.

  VastaaPoista
 2. Kynttilät ovat niin ihania juuri tähän pimeään vuodenaikaan 🖤
  Kaunis asetelma.

  VastaaPoista
 3. Kauniit iltakuvat. Kiitos ohjeista, olen ollut vähän hukassa näiden kanssa. Toivottavasti osaan toimia jatkossa, kuten pitää.

  VastaaPoista
 4. Tykkään kynttilöistäsi; taas tosi kiva väriyhdistelmä!!

  VastaaPoista
 5. Lapset nukkumassa ja illan rauhalliset hetket käsillä

  VastaaPoista
 6. Ihanaa tunnelmointia. Minäkin tykkään, että kivat värit kynttilöissä. :)

  Ja lämmin kiitos taas tämän viikon haasteesta! ♥ Ihanaa joulunalusaikaa!

  VastaaPoista
 7. Nyt onkin kiva polttaa kynttilöitä.

  VastaaPoista
 8. Levollinen teehetki illan suussa, niin suositeltavaa <3

  VastaaPoista
 9. Ihanan tunnelmallista :) Saattoi muuten iskea pikku kateus teemukiasi kohtaan..

  VastaaPoista
 10. Thanks for sharing the nice, cozy evening atmosphere.

  VastaaPoista
 11. Täälläkin kynttilät ovat kovassa käytössä.

  VastaaPoista
 12. Tunnelmalliset iltakuvat, Muumi-lumilyhty kruunasi tunnelman:)

  VastaaPoista
 13. Tunnelmalliset kuvat ja ihana tuo muumimuki. :)

  VastaaPoista