tiistaina, lokakuuta 31, 2017

Viivat | MAKROTEX

MakroTex-challengeViikon teema: VIIVAT
Ensi viikolla: YMPYRÄ


This week's theme: LINES
Next week: CIRCLE

Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos. Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

16 kommenttia:

 1. Ensimmäinen kuva houkuttelee kirjoittamaan.

  VastaaPoista
 2. Ah, uusi vihko ja Muumi-mukillinen kahvia, niin voiko olla parempaa yhdistelmää! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan sama fiilis ja reaktio kuin Annalla tuossa edellä;
  vihko kutsuu kirjoittamaan 📗🖤

  VastaaPoista
 4. Sama täällä, edellisiä kommentoijia komppaan! Mikään ei ole ihanampaa kuin vihkot, vihkot, vihkot <3

  VastaaPoista
 5. Onpas ihanat muistivihkot sulla!

  VastaaPoista
 6. No pöh, taas ajattelin tämän vaikeimman kautta, osallistun tähän, mutta en vielä ehdi tänään. Kivat kuvat ja todellakin viivoja löytyy näin helposti:)

  VastaaPoista
 7. Muki ja vihkot sävy sävyyn. ;)
  Kivat kuvat!

  VastaaPoista
 8. Mitäs täällä viivaillaan? Vai alle-? ;D

  Tuossa otsikossa, tuon Lintu -sanan viivat on enemmän kuin kohdillaan, heti ihastuin kun näin.
  Yläkuva kyllä laittaa verbaalikon pään sauhuamaan..
  Seuraavaan ympyrä-haasteeseen voi hakea innoitusta Sanni-kirjoituksestani (mainostan tässä samalla vähän blogiani, ei haitanne?)

  VastaaPoista