keskiviikkona, lokakuuta 11, 2017

Söpöliini | WATW

Wednesday around the worldMeidän pihassa asustaa näin söpö siili. Eipä häntä usein kesällä ole näkynyt - pari kertaa, mutta nyt tämä tuuhaa tuolla lehtien lomassa pusikossa. Syö meidän kotilot ja valmistautuu talveen. Söpö takapihan "lemmikki"!

Our cute back yard "pet" is getting ready for the winter!

Pieni Lintu
Tervetuloa tekemään katsaus keskiviikkoon ympäri maailmaa! Klikkaa tämän postauksen lopussa sinistä tekstiä. Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle tai tänne mun blogiin niin lukijasikin löytävät linkitykseen. Voit halutessasi kopioida linkkinappini alta. Mistä on kyse - lue TÄÄLTÄ


Welcome to Wednesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page or to my blog so your readers will find this linky party too. Read more about us HERE13 kommenttia:

 1. Very pretty pet!
  Let's hope he will have a nice wintertime!

  VastaaPoista
 2. Mä en oo nähnyt koko vuonna yhtäkään siiltä! :o Ihana kaveri.

  VastaaPoista
 3. Siilit ovat kyllä söpöjä. Mun lapsuudessa parikin siiltä kävi takapihallamme iltaisin juomassa maitoa. Se oli jännää, hih! :)

  VastaaPoista
 4. Aww love the little Hedgehog, very usual to see them out in the daytime here

  Mollyx

  VastaaPoista
 5. Hän on suloinen! (: Kohta varmaan jo käpertyy unten maille talveksi.

  VastaaPoista
 6. Miten suloinen siili, ihana! Mä en ole varmaan vuosiin nähnyt siilin siiliä edes maalla tai luonnossa liikkuessa, mihinkähän ne ovat hävinneet?

  VastaaPoista