perjantaina, toukokuuta 26, 2017

Pihamme kevät

Spring in our gardenElokuussa muutimme uuteen kotiin ja silloin ei paljon ehtinyt pihalla pyöriä. Jonkun POSTAUKSEN pihalta tein syksyllä ja istutin myös KUKKASIPULEITA. Nyt onkin ollut jännittävää katsoa mitä kaikkea pihalta löytyy

Kauniit idän sinililjat ovat kasvaneet hienosti. Sinisävyiset krookukset eivät ole itsestään ilmoittaneet, liekö pupu tosiaan syönyt. Syyssahramit olisi kivoja - mistähän niitä saisi ostettua ja istutetaanko ne syksyllä kuten muut krookuset vai keväällä?


So many pretty flowers in our garden; daffodils, scillas, wood sorrels and anemones..soon some tulips too! Lovely!!Ilahduimme kun huomasimme, että tontin perukoilla kasvaa ketunleipää, käenkaalia. Kauniit hentoiset kukat ja vähänhän noita lehtiä pitää maistella

Tulppaaneihin on ilmestynyt nuppuja. Jee!! Ihanaa! Ensi syksynä istutan paaaaljon lisää!Kukkapenkistä puskee tällaista? Mikähän kukka tämä on kyseessä? Ehkä on helpompi tunnistaa kun kukkii. Joku lilja kenties!?
Valkovuokkoja, narsisseja, kahvihetkiä terassilla - aurinkoiset päivät on ihania! Aurinkoinen ilma on haasteellinen kuvaamisen kannalta kyllä. Asetuksia saa säätää tuon tuosta riippuen onko täysin auringossa vai vähän varjossa. Mutta hei tosi upeat bokehit! Kaunista!

14 kommenttia:

Minna M kirjoitti...

Kauniita kuvia! Ja ihana alkava kesä! Meilläkin on pihaa tutkittu ja hieman tongittu. Muutettiin helmikuun lopussa tähän omakotitaloon. Mukavaa viikonloppua!

Taina K kirjoitti...

Ihanat kuvat!<3
Kuule, sulla on tulossa pioneita.<3 Kannattaa laittaa tuet, sillä sitten, kun kukkii, tarvitsevat tukea. Aika kiva yllätys minusta, löytää omasta pihasta pioneita!:)

Satu kirjoitti...

Muistan ensimmäisen kevään talossa. Muutimme myös elokuun lopussa ja kevät oli yllätysten aikaa!

Juu, pioneja on, niitäkin oli jo valmiina paljon tässä talossa :)

Ihanaa ensimmäistä kesää kodissanne <3

Sisustusilona kirjoitti...

Onpa varmasti ihanaa kuljeskella ihmettelemässä ja ihastelemassa. Kauniita kuvia, ja paljon kaunista on sieltä pukkaamassa esiin. Onkohan meillä enää mitään niistä kasveista, joita kukkapenkeissä oli, kun muutimme tähän taloon..? Taitaa olla kaikki vaihtuneet vuosien mittaan.
Aurinkoista ja valoisaa viikonloppua teille sinne tuoreeseen kotiin!

Pieni Lintu kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin siis sinne :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Oih!!!!! <3 Vähänkö ihanaa!!! Minkähänlaiset tuet?

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi kiitos, Satu :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Ilona :)

Taina K kirjoitti...

Mun tän päivän postauksessa on linkki omiini, mutten tiedä, saako niitä vielä jostain...Tykkään niistä paljon, monta vuotta meni, ennen kuin löysin oikeanlaiset.:)
Perustuet (paksun rautalangan tyyppiset) ei maksa montaa euroa, mutta on musta kamalan rumia.;)Tuet kannattaa joka tapauksessa laittaa hyvissä ajoin, ennen kukintaa. Varsinkin sateella pionit lakoaa, jos tukia ei ole.:)

riitta k kirjoitti...

Kauniit kuvat - aika paljonkin jo kukkii!

La La Lilja kirjoitti...

Hurmaavia kuvia! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Riitta :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Piia :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ok, pitääpä käydä kurkkiis. Mä laitoin vaan kepakkoja ja viritin narua ympäri. :)