perjantaina, toukokuuta 05, 2017

Mieli lepää

Peaceful mindRaskaat pari viikkoa mennyt. Ensin flunssaa, josta luulin selvinneeni (kuvat kun olin muutaman päivän terveempi) ja sitten yskä palasi kahta kauheampana. Onneksi kävin terveyskeskuksessa ja hoitaja passitti lääkärille, sain reseptin keuhkoputkentulehdukseen. Joka kevät meillä joku sairastaa pitkän kaavan mukaan. Toissa keväänä kuopuksella oli tämä sama, viime keväänä minulla ja kuopuksella nielutulehdus ja esikoisella pitkittyneen flunssan perään poskiontelontulehdus

Nyt mä haluan parantua ja päästä nauttimaan keväästä! Mennä metsään - siellä mieli lepää, löytää kevään ensimmäisiä kukkia ja ahertaa puutarhassa. Yhhh - en jaksa enää sairastaa!


I'm so tired of being sick. First flu and now bronchitis! I want to be healthy again and enjoy the spring weather, go to the forest - my mind is peaceful there!


7 kommenttia:

Taina K kirjoitti...

Metsä on todellakin juuri nyt sellainen paikka, että tekisi mieli jäädä sinne!:) Mukavaa viikonloppua sairastelusta huolimatta, ja pikaista paranemista!<3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Taina <3

riitta k kirjoitti...

Ihana on tuo ensimmäinen sinivuokkokuva - tervehtymistä!

Teresa S kirjoitti...

Toivottavasti paranet nopeasti! Teetä, hunajaa ja sympatiaa.. niin ja papukaijakarkkeja. Kyllä se siitä! Onneksi sinulla on kauniit kuvat metsästä..

Anna / Kätteni Jäljillä kirjoitti...

Voi ei, toivottavasti pääset(te) taudeista eroon! Kuvasi ovat kauniin keväisiä. :) Pikaista paranemista!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Teresa :)

Pieni Lintu kirjoitti...

On tämä sitkeä tauti..kamalasti yskittää vieläkin.. :(