keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2017

Kasvua ja kuulumisia | WATW

Wednesday around the WorldHuomenta vain! Täällä on porukkaa kaatunut petiin, ihan kauhea yskätauti. Hyh! Mahalihakset jo kipeenä yskimisestä. Maanantaina paistoi iltapäivällä aurinko lämpimästi ja kiersin kameran kanssa pihalla kurkkimassa mitä sinne kuuluu. Mun kevätkukat näyttää ihan kärsineiltä, lehdet lörtsönä pakkasöiden takia, mutta kukkia jaksavat kauniisti. Kohta maasta kasvavatkin kukkivat. Toivottavasti toukokuu tuo lämmön!


Good morning! Greetings from our little infirmary. Terrible spring flu and cough! This spring has been very chilly and my flowers don't look so good. Nights are still so cold. Hope that May brings the warmth to us!

Also linking to KUKKAILOTTELUPieni Lintu
Tervetuloa tekemään katsaus keskiviikkoon ympäri maailmaa! Klikkaa tämän postauksen lopussa sinistä tekstiä. Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle tai tänne mun blogiin niin lukijasikin löytävät linkitykseen. Voit halutessasi kopioida linkkinappini alta. Mistä on kyse - lue TÄÄLTÄ


Welcome to Wednesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page or to my blog so your readers will find this linky party too. Read more about us HERE9 kommenttia:

Cuco ramalheiro kirjoitti...


Good afternoon! I hope that they will have a rapid recovery of health.

Manuel.

Sisustusilona kirjoitti...

Ihanan valoisia ja keltaisen keväisiä kuvia! Itsekin istutin orvokkeja ja narsisseja pihalle ruukkuihin monta viikkoa sitten. Melkein joka ilta on pitänyt muistaa peitellä kukat tai kiikuttaa ruukut sisätiloihin yöksi. Mutta päivisin kukat nauttivat valosta ja lämmintäkin on ollut ajoittain, ainakin kymmenisen minuuttia silloin tällöin auringonpaisteessa :)
Paranemisia teilla ja iloista vappua!

Taina K kirjoitti...

Mulla on vieläkin todella vähän mitään terassilla, sillä yöpakkaset sen kun jatkuvat. Sun kukkaset näyttää oikein hyviltä, eivät ollenkaan pakkasista kärsineiltä!<3 Sitä mä yritin katsoa, että onko sun ruukut samanlaiset, mitkä mulla on kulkeneet matkassa jo varmaan 15 vuotta...Ostin joskus Cittarista kaksi sarjaa ruukkua, ihan pilkkahintaan. Toiset ruukut ovat ruskeat ja toiset tuollaiset vaaleat/beiget. Eivät maksaneet juuri mitään ja ovat edelleen joka kesä ainakin osittain käytössä!:)
Hauskaa vappua Susanna!

likeschocolate kirjoitti...

Hope you are all feeling better soon.

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi, pitäisi käydä ostamassa orvokkeja :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Nämä on kans jotain yli 10v vanhoja. Näitä taisi olla 5kpl eri kokoisia :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos sinulle :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks :)