keskiviikkona, helmikuuta 08, 2017

Torttu Runebergin | WATW

Wednesday around the World
Runebergin päivä tuli ja meni. Tykkäätkö tortusta? Minä en, liian litkunen ja liian hillonen. Mutta söpö. Rakkaalleni ostin näitä, se kun tykkää. Salaa lainasin kuvattavaksi yhtä ja palautin rasiaan kiltisti

Marimekon servetit saatu kälyltä - kauniita, kiitos!


Runeberg torte - The torte got its name from the Finnish poet Johan Ludvig Runeberg (1804–1877) who, according to legend, enjoyed the torte with punsch for every breakfast. Runeberg tortes are typically eaten only in Finland and are generally available in stores from the beginning of January to Runeberg's birthday on February 5. Popular legend says that Runeberg's wife, Fredrika Runeberg, created the torte
Pieni Lintu
Tervetuloa tekemään katsaus keskiviikkoon ympäri maailmaa! Klikkaa tämän postauksen lopussa sinistä tekstiä. Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle tai tänne mun blogiin niin lukijasikin löytävät linkitykseen. Voit halutessasi kopioida linkkinappini alta. Mistä on kyse - lue TÄÄLTÄ


Welcome to Wednesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page or to my blog so your readers will find this linky party too. Read more about us HERE12 kommenttia:

riitta k kirjoitti...

Runebergin tortut ovat ihana traditio!

Marie kirjoitti...

Kyllä mä tykkään Runebergin tortuista. Olen vuosien saatossa pistänyt merkille, että niissä kyllä tuppaa koostumus vaihtelemaan jonkin verran. Itse en tykkää liian kuivista enkä myöskään liian litkuisista. Viime viikolla herkuttelin yhden mummoni luona ja se ainakin oli justiinsa sellainen kun sen pitääkin olla.

Aurinkoista keskiviikkoa sinulle. <3

Kaisa kirjoitti...

Maistuuhan nuo tortut, aika makeita ja isoja vaan minulle. Mutta, kuuluvat tähän helmikuuhun ja Runeberginpäivään!

Pieni Lintu kirjoitti...

Ainakin ne on nättejä, vaikka en tykkää syödä :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Aurinkoa sinnekin <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Just se ylimakeus ja hillo..inhoan hilloa! :P

Tamar SB kirjoitti...

Mm that looks tasty!

Pieni Lintu kirjoitti...

:)

Pipo-otus kirjoitti...

Oo joku muukaan ei niin välitä näistä! (: Yleensä en syö näitä ollenkaan, mutta tänä vuonna olen syönyt peräti kaksi ja puoli torttua! Oli tarjolla monessa paikassa. Kahvin kaverina toimi. Ja jokainen maistui vähän erilaiselta - näitä kun on joka sorttia. Saatoin jopa syödä eräässä leipomossa semmoisen, joka oli oikeasti jo ihan hyvää. Ei näistä silti mun suosikkeja tullut. Hauskoja ne kumminkin on.

Pieni Lintu kirjoitti...

Heh..ihanaa etten ole ainut! :D

Pauliina/PauMau kirjoitti...

Ihan hirvittävä vääryys on tapahtunut, yhtään torttua en ole saanut syödäkseni! Taitaa olla jotenkin omituiset makunystyrät, kun näistä tykkään (no jos myös omena grillimausteella maistuu niin...:D)

Leena kirjoitti...

Minä tykkään! Mutta ajatelkaas, Runeberginpäivänä ei ollut yhtään torttua myytävänä Prismassa. Onneksi löysin lähikaupasta. Elosen, taattua laatua. Hyvää, nam!