maanantaina, tammikuuta 30, 2017

Kollaasihaaste | TAMMIKUU

A month in collageTammikuu on loppusuoralla. Tervetuloa kaikki osallistumaan vuoden 2017 ensimmäiseen kuukausikollaaseja käsittelevään haasteeseen. Kokoa omat muistosi kollaasin muotoon kuluneelta kuukaudelta, postaa ja linkitä tänne!

Tammikuu täällä rannikolla alkoi kirpakalla pakkasella. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestänyt ja pienen suojalumen jälkeen olemmekin sitten liukastelleet ja "nauttineet" vesisateista ja plussakeleistä. Laitan alle linkit kuvien takana oleviin postauksiinWelcome to the very first a month in collage challenge of this year 2017. Please share your January memories with us!Linkitys on siis vain näitä kuukausikollaaseja varten ja laitan jatkossakin aina näin kuukauden loppuvaiheilla tämän linkyn teitä varten! Poistan sellaiset linkit, joista ei kollaasia löydy. Vieraillaanhan muissakin blogeissa, jotka ovat linkittäneet. Aikaa on pari viikkoa, ei paniikkia!!


This meme is only for these month collage posts!!! I'll delete links that don't include a collage. Please link back to my blog if you want to. And let's visit other blogs too!

10 kommenttia: