perjantaina, joulukuuta 30, 2016

Kollaasihaaste {Joulukuu}

A month in photos challenge
Tervetuloa tämän vuoden viimeiseen kollaasihaasteeseen! Niin vain se tämäkin kuukausi hurahti ja koko vuosi. Tähän vuoteen on mahtunut paljon - ei ole ollut mikään helppo vuosi, mutta paljon mukavaa ja ihanaakin on ollut. MAKROTEX-HAASTEESSA onkin lisää meidän vuoden 2016 muistoista, sinne vain omiakin muistoja jakamaan

Yritän ensi viikolla ehtiä vierailla teidän haastevastauksissanne - nyt en ehdi!!

Time for looking back - here's our December memories!
Linkitys on siis vain näitä kuukausikollaaseja varten ja laitan jatkossakin aina näin kuukauden loppuvaiheilla tämän linkyn teitä varten! Poistan sellaiset linkit, joista ei kollaasia löydy. Vieraillaanhan muissakin blogeissa, jotka ovat linkittäneet. Aikaa on pari viikkoa, ei paniikkia!!This meme is only for these month collage posts!!! I'll delete links that don't include a collage. Please link back to my blog if you want to. And let's visit other blogs too!


11 kommenttia:

 1. Kiitos tästä vuodesta ja
  oikein hyvää uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
 2. Kiva kuvahaastevuosi takana - kiitos sinulle! Hyvää Uutta Vuotta 2017!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää uutta vuotta!!
  Kiitos haasteista. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, että jaksat tällaista pitää yllä, tämä on hyvä tapa kerrata mitä hyvää jokaisessa kuukaudessa on, eikä jää ne negatiiviset asiat päällimmäiseksi mieleen!
  Erinomaista uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 5. Käyppä lukasemassa... maailmastaparempimeille.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Vaikka täällä on vedetty kamalat kasat suklaata, mietin juuri tässä kollaasiasi katsellessa, että nyt tekisi mieli muutamaa konvehtia, hih!

  Hyvää uutta vuotta 2017! <3

  VastaaPoista