perjantaina, elokuuta 19, 2016

Sirkus Finlandia 2016

Circus Finlandia 2016Vau miten upea oli Sirkus Finlandian 2016 näytös! Sirkus vieraili meillä viime viikolla ja pitihän siellä käydä. Mukava hermolepo muuttostressin keskelle!

Lasten mielestä pelle oli paras ja tuo pyöräilevä heppu ja tietenkin suloiset koirat. Meidän aikuisten mielestä parhaimpia oli ehdottomasti Liina Aunolan upea esitys, hui kamala kuinka joku uskaltaa kiikkua tuolleen. Vauhdikas trampoliinishow oli myös aivan mahtava. Kuvissa ei ole kaikki esitykset, olihan siellä paljon muutakin. Mm. notkea tyttö, josta poika totesi "tolla ei varmaan ole luita"

Muistelin että jokunen vuosi sitten yhdessä esiintyi silloinkin varsijousityypin Aleksi Martinin kanssa tämä Liina (KLIKKAA TÄSTÄ VUODEN 2013 POSTAUKSEEN) ja nyt LUINKIN että hehän ovat perhe. Sirkuselämä on varmaan aika jännää. TÄSTÄ TÄGISTÄ voit selata helposti muitakin sirkusaiheisia postauksiani


We went to a circus last week and saw bigger and smaller bikes......dogs and horses......speedy trampoline show......scary things...


...funny things...... and amazing Liina Aunola!

Oletteko olleet sirkuksessa?
Mikä teidän mielestä oli paras esitys?


8 kommenttia:

Hanna / kommammaa kirjoitti...

Vau!!! Tämä meidänkin on pakko kokea! Me käytiin justiinsa Sirkus Calibassa ja olihan se.. noh. Aikuiselle se ei kyllä rehellisesti antanut muuta kuin muutamat naurunpyrskähdykset pellen ansiosta, mutta lapset tykkäsi sen mitä ymmärsivät.

Pieni Lintu kirjoitti...

Tuon nimisestä en ole kuullutkaan, ei taida kiertää täällä ollenkaan!!?

Aurinkokujalla kirjoitti...

Ei taida keiertää täälläkään.
Upeita kuvia.
Hyvää alkavaa viikonloppua.

Marie kirjoitti...

Tuo ensimmäinen kuva - hymyilyttää. Hih.

Mukavaa viikonloppua.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, olen joka syksy ajatellut, että täytyy viedä lapset katsomaan juuri Finlandiaa... Ja nyt nuo mäyräkoirat! Meidän mäyräkoiramme ovat niin kovapäisiä, että pelkkä istumaan opettaminen vei kuukausia. Ihailen siis sitä, että siinä seisoo monta mäyristä rivissä. Loistavia kuvia!

Suza kirjoitti...

so amazing

Anna Amnell kirjoitti...

Hienot sirkuskuvat !! Niissä on kauneutta ja elämäniloa. Innostit minutkin laittamaan blogiini sirkus- ja tivoli -aiheisia kuvia. Haaveilin lapsena ryhtyväni sirkustaiteilijaksi.
Lovely photos! They brought to my mind childhood dreams of becoming a circus artist.:)
https://blogisisko.blogspot.fi/2016/08/sirkus-ja-huvipuistot.html

Minna M kirjoitti...

Ihanat sirkuskuvat! Me kävimme katsomassa Finlandian esityksen vappuna. Kannatti! Olen edellisen kerran käynyt Suomessa sirkuksessa lapsena. Esitys oli paljon parempi mitä uskalsin odottaa. Pietarissa olen käynyt useita kertoja sirkuksessa myös lasten kanssa, joten täysin sirkuksetonta ei ole meidän elämä ollut tässä välissäkään.