torstaina, toukokuuta 19, 2016

Valmiit helpot smoothie-pakkaukset

YhteistyöToukokuun NU3 testipaketissa oli kivoja smoothiepakkauksia. BERRY BURST ja DAILY GREENS ovat helppoja ja raikkaita juomia kiireiselle. Valmistusvaiheessa tuoreet luomumarjat ja -hedelmät jauhetaan hienoksi ja pakataan käteviin annospusseihin. Sekoita vain jauhe veteen ja ravista voimakkaasti, ja marjaisa juoma on valmis. Tehosekoittimessa vihannesten solurakenne rikkoutuu, ja solujen hyödyllinen sisältö vapautuu. Jospa minäkin oppisin juomaan noita viherlitkuja..hih!!

Lisäksi paketissa oli SPIRULINA-TABLETTEJA. Spirulina-tabletit tulevat kontrolloiduilta luonnonmukaisilta viljelysmailta ja on lisäaineeton raudan lähde. Itse olen aina kärsinyt heikohkosta hemoglobiinista ja mm. molemmissa raskauksissa jouduin vetämään rautalisää


Easy and fast smoothie packs. Just add water and shake. Perfect for busy days!!Reipasta päivää jokaiselle!!

Have a cheerful day!!!

4 kommenttia:

Sirpale kirjoitti...

Smoothiepakkaukset vaikuttaa just hyvälle! Spiruliinaa en ole viime kesän jälkeen syönyt, sain siitä aikamoisen mahakivun, mutta uudelleen kokeiluun ehdottomasti :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Uuuh, ei kuulosta kivalle. Söitköhän liikaa?

Elisa LPP kirjoitti...

Mä rakastan smoothieita, mutta olen ihan luvattoman huono tekemään niitä itse.. :/
Kone on, mutta surauttelen ehkä kerran puolessa vuodessa :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Mä teen kyllä tosi usein, en nyt ehkä päivittäin mutta useasti viikossa. Vekotin on tiskipöydällä niin ei oo vaiva ottaa kaapista :)