lauantaina, huhtikuuta 09, 2016

Materia-onnea

Lucky meOi mitä ihanaa luksusta! Kovin vaatimattomiin juttuihin tämä minun blogini yleensä perustuu; ilmaisiin elämän iloihin ja pieniin juttuihin. Mutta nyt on pakko hehkuttaa kerrankin materiasta saatua onnea! Haha!

Mulla oli niin huippu säkä NOORAN Marks & Spencer-arvonnassa. Uusi veska olikin jo tarpeeseen ja ihanan kesäinen vaalea käsilaukku on niin raikas ja upea

Ja toinen juttu; päivitin mun iPhone 4s:n Special editioniin. Tämä on prikuulleen saman kokoinen kun 5s, mutta tehokkaampi. Taitaa vetää vertoja 6:llekin. On se vaan ihana uusi lelu. Ja uudesta kännykästä innostuneena saattaa INSTAGRAMKIN päivittyä ärsyttävän paljon nyt


Lucky me; I won Marks & Spencer give away at NOORA'S blog. And I love my new iPhone SE, it's so pretty. My 4s started to be so slow and so full so I bought this oneKivaa lauantai-iltaa!!!

Have a nice Saturday evening!

6 kommenttia:

Kristiina K kirjoitti...

Kaunis puhelin, ihana toi väri ja laukku myöskin ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana laukku! Alkoi just tuntumaan siltä että tarvitsen kesäksi uuden laukun

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo, tykkään tästä väristä paljon :)

Pieni Lintu kirjoitti...

En kyllä malta odottaa käyttää tätä uutta laukkua :)

Unknown kirjoitti...

Onnea uudesta laukusta ja puhelimesta. Hyvä yhdistelmä.
Mun pitäis myös uusia oma puhelin lähikuukausina. Tää ois hyvä vaihtoehto, kun kuitenkin enemmän käytän työ-Omenaa, enkä haluaisi sen takia omaan privapuhelimeen ihan 700 euroa satsata. Kerro sitten käyttökokemuksia, kun oot ehtinyt vähän pidempään uudella luurilla touhuta. Ainakin sun instakuvat näyttävät hyviltä :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Oon nyt parin pv käyttöön ainakin tyytyväinen!! Otin sillä 64gb muistilla niin ei heti tuu täyteen :)