lauantaina, huhtikuuta 09, 2016

Materia-onnea

Lucky meOi mitä ihanaa luksusta! Kovin vaatimattomiin juttuihin tämä minun blogini yleensä perustuu; ilmaisiin elämän iloihin ja pieniin juttuihin. Mutta nyt on pakko hehkuttaa kerrankin materiasta saatua onnea! Haha!

Mulla oli niin huippu säkä NOORAN Marks & Spencer-arvonnassa. Uusi veska olikin jo tarpeeseen ja ihanan kesäinen vaalea käsilaukku on niin raikas ja upea

Ja toinen juttu; päivitin mun iPhone 4s:n Special editioniin. Tämä on prikuulleen saman kokoinen kun 5s, mutta tehokkaampi. Taitaa vetää vertoja 6:llekin. On se vaan ihana uusi lelu. Ja uudesta kännykästä innostuneena saattaa INSTAGRAMKIN päivittyä ärsyttävän paljon nyt


Lucky me; I won Marks & Spencer give away at NOORA'S blog. And I love my new iPhone SE, it's so pretty. My 4s started to be so slow and so full so I bought this oneKivaa lauantai-iltaa!!!

Have a nice Saturday evening!

6 kommenttia:

 1. Kaunis puhelin, ihana toi väri ja laukku myöskin ihana.

  VastaaPoista
 2. Ihana laukku! Alkoi just tuntumaan siltä että tarvitsen kesäksi uuden laukun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä malta odottaa käyttää tätä uutta laukkua :)

   Poista
 3. Onnea uudesta laukusta ja puhelimesta. Hyvä yhdistelmä.
  Mun pitäis myös uusia oma puhelin lähikuukausina. Tää ois hyvä vaihtoehto, kun kuitenkin enemmän käytän työ-Omenaa, enkä haluaisi sen takia omaan privapuhelimeen ihan 700 euroa satsata. Kerro sitten käyttökokemuksia, kun oot ehtinyt vähän pidempään uudella luurilla touhuta. Ainakin sun instakuvat näyttävät hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon nyt parin pv käyttöön ainakin tyytyväinen!! Otin sillä 64gb muistilla niin ei heti tuu täyteen :)

   Poista