sunnuntaina, maaliskuuta 20, 2016

Sunnuntain sävyt

Sunday tonesVäriä olohuoneen nurkan työpisteessä. Oon niin tykännyt noista Hemtexin pahvirasioista. Niihin on saanut kätsysti kaikki mun USB-piuhat, muistitikut, kuulokkeet, muistikortinlukijan sun muut härpäkkeet. Miehen puoli pitkän pöydän päässä, ei ole kuvauskelvollinen..hah!

Ihanaa sunnuntaita sinulle!!Have a lovely Sunday!!

Some pictures from our work station at home. Well this is my side of the table..hah!

10 kommenttia:

 1. Voi vitsi, miten kivoja kuvia! Ihania juttuja seinällä ja noi boksit on tosiaan kivat. En ookaan Hemtexillä käynyt piiiitkään aikaan.

  VastaaPoista
 2. No nii...katselin tuollaisia laatikoita Hemtexillä ja mietin missä olen niitä nähnyt, varmaan sun jossain kuvissa ja oli jäänyt kiva näkömuisti ;)
  Hihii..sun puoli ja miehen puoli...meilläkin mun työhuone ja miehen työhuone ovat eri planeetoilta ;)
  Värikästä sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 3. Ihania keväisiä sävyjä! Työpöydältä on kyllä hyvä saada kaikki välttämättömät mutta ei niin kauniit jutut piiloon häiritsemästä.

  VastaaPoista
 4. Ihanan värikästä ja jotenkin keväistä :)
  Noi Hemtexin rasiat on kyllä kivoja. Ostin joskus alesta noita kolmessa koossa. Kaksi isointa säilöö tytön kyniä ja pienin sekalaista krääsää neidin huoneessa. Himottais hankkia myös niitä yksvärisiä, mutta mä hukun jo nyt kaikkiin säilytyslaatikoihin.

  VastaaPoista
 5. Onpa kivoja nuo Hemtexin rasiat. En tiennytkään, että siellä on myös rasioita. Niitä pitää seuraavalla Kauppakeskus-reissulla käydä kurkkaamassa. Minulle vielä laatikkoja mahtuu :)
  Ja kerrassaan ihastuttava tuo viimeinen kuva. Niin herkullinen!
  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on vähän vanhempaa mallia, mutta on siellä näitä aina nyt ollut kun olen katsonut. Ihania kaikki! :)

   Poista