lauantaina, maaliskuuta 05, 2016

Hetkiä

MomentsViikonloput, Halinalle-pyjama, ulkoilua, kahvin tuoksua, päätöksiä yrityksiä siirtyä suklaasta johonkin terveellisempään, reippaita pieniä hiihtäjiä - ihan kiva fiilis!


Sleeping late, chocolate, skiing, coffee - I really enjoyed this week!

Mukavaa lauantaita kaikille!

Happy Saturday all!!10 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Satu kirjoitti...

Ihana tuo pallo :)

Mä olen ollut ilman suklaata ja karkkia 2 kuukautta. No, enää en ajattele niitä joka päivä, mutta syön kyllä muuta makeaa kiitettävästi. Parhaimmalta tuntuu kuitenkin se, että minä pystyn olemaan ilmankin. Toukokuulle asti. Katsotaan sitten jatkoa :)

Valoisaa viikonloppua!

Sirpa kirjoitti...

Kuulostaa ja näyttää hyvältä aamulta!
Minä istun junassa joka juuri lähti kohti Tamperetta, jossa on Vapriikissa pienimuotoiset nukkekoti- ja nukkemessut.
Oikein hyvää lauantaita myös sinulle

Pieni Lintu kirjoitti...

Hauskoja messuja :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Vau mikä saavutus, NYT mä yritän kans taas..tai ensin mä vedän täänään kaffin kanssa mun vipan Mignon-munan :D Sitte alkkaa laikkari! :D

Lumikallion Outi kirjoitti...

Hihii kokeile raakasuklaata, se on niin tujua, ettei voi paljon syödä. Hetken päästä huomaat, että tavallinen suklaa maistuu vain sokerille. Mulle kävi niin, ja kuvittelin aikaisemmin, että mun elämäni rakkaus on Fazerin sininen. Ihanat pikku varpaat! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Aina välillä oon tehnytkin sitä :)

Unknown kirjoitti...

Mä olen aika hyvin saanut irroitettua itseni karkista ja suklaasta, harvoin tulee enää ostettua ja syötyä.

Pieni Lintu kirjoitti...

Mun heikko kohta on noi lasten karkkipussit ku niihin jää niitä mistä ne ei tykkää :D

Sirpa kirjoitti...

Kiitos, ja hauskat olivatkin!
Ja Verkarannassa oleva näyttely se vasta hauska olikin! http://www.nukkekotiyhdistys.fi/verkaranta-2016.html
Näyttely on siellä vielä kaksi viikkoa, jos satut käymään sinä aikana Tampereella, niin kannattaa ehdottomasti mennä, et voi olla tykkäämättä vaikket tietääkseni mikään nukkekotifani olekaan. : ) Ja tästä tykkäisivät takuulla myös pojat, joten saattaisi jopa ihan tämän takia lähteä käymään siellä Tampereella.