tiistaina, helmikuuta 23, 2016

Väripaletti {MakroTex-haaste}

MakroTex-challengeHuomenta!! Tiistai ja MakroTex-haasteen aika. Tällä viikolla aiheena siis väripaletti. Uskon, että monilla hienoilla kuvankäsittelyohjelmilla saa näppärästi poimittua kuvasta värejä palettiin. Itse kun laiskana käytän helppoa ja halpaa Photoscapea niin siinä homma ei ole ihan helppoa - onnistuu kuitenkin. Olen joskus oman kikkani hommaan vinkannut TÄÄLLÄ postauksen loppupuolella. Ja kuten aina, teillä on vapaat kädet toteuttaa teemaan liittyvät kuvat miten haluatte

Viikon teema: VÄRIPALETTI

Ensi viikolla: ULKONAGood morning! It's time for a new MakroTex-challenge

This week's theme: COLOR PALETTE

Next week: OUTDOORSVoit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle.

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan! Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos. Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

34 kommenttia:

 1. No huh miten kaunista jälleen! Joskus pari vuotta sitten kiersi blogeissa haastekin, jossa tehtiin oman kodin kuviin väripaletti chip it -nimisellä ohjelmalla. Koitin etsiä, taitaa olla nykyään nimellä snapourcolors tms. Onkohan kellään käyttökokemuksia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä googgeloida tollasta, tuo mun kikka on niin vaivalloinen :D

   Poista
 2. Tyylikkäät värikartat ja kuvat!

  VastaaPoista
 3. Hitsi, miten hienot kuvat ja väripaletit! Iloa ja energiaa.:)
  Mulla tuli mieleen, että joskus tuli tehtyä noita värilastukuvia sille tarkoitetulla sovelluksella. Lopputulos ei ole noin hieno, mutta homma käy nopeasti. Tuu kurkkaamaan!:)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kiva idea laittaa perunanarsissit noihin tuikkukippoihin!

  VastaaPoista
 5. Tainan vinkistä, joka oli jo näköjään tännekin löytynyt, innostuin minäkin näistä väripaleteista :)

  VastaaPoista
 6. Viehättävä tuo sitruunasoodapullo!

  VastaaPoista
 7. Niin kivat kuvat ja niin kiva haaste! Innostuin tästä kovasti, kiitos! <3

  VastaaPoista
 8. Tuo sitruunasoodapullo lienee kirppislöytö? Ihana

  VastaaPoista