perjantaina, helmikuuta 19, 2016

Entä seuraavaksi

And what next#muitaihaniatyyny on viimeistelyä vaille valmis, lapsen tilaama TYYNY on myös hyvällä mallilla. Mitä seuraavaksi tekisi? TÄSTÄ langasta voisi tehdä nopsat perussukat paleleville varpaille kotosalle. Nämä Novita-lehden sukatkin kyllä olisivat ihan hirvittävän suloiset - ai että!!!

Meillä on ollut aika *sanonko millaiset* pari viikkoa. Nuorempi lapsista sairasti viime viikon, loppu viikosta isoveli liittyi flunssaisten joukkoon. Maanantaina nuorempi kävi koulussa kun vointi oli hyvä ja takana pari kuumetonta päivää. Tiistaina aamuyöllä poika heräsi sitten korvakipuun, ei ikinä valita pienestä kivusta joten tiesin, että tulehdus varmasti on ja olihan siellä - molemmissa korvissa, toinen puhkeamispisteessä ja ei kuin kuuria kehiin. Lääkäriin lähtiessä heitti vielä laatat mun uudelle eteisen matolle, sieltä koulusta ehti maanantaina nappaamaan mahataudin itselleen. Koulussa kuulemma nyt flenssut ja mahatauti jyllää ja kaataa porukkaa petiin. Onneksi se jäi siihen yhteen oksennukseen ja korvatkin ovat paremmat jo kuulemma

Vanhempi poika on nyt ollut kuumeessa / yskässä viikon. Saa nähdä välttyykö jälkitaudeilta ja me vanhemmat..itsellä kurkku kipeänä ollut jo viikon, miehellä nuhaa ja poskiontelot kipeänä. Tuota oksennustautiakaan en mielelläni ottaisi. Olen vetänyt sinkkiä, maitohappobakteereja, oreganoöljyä jne. Onkohan tuo tauti nyt sitten influenssaa, en tiedä. Vanhemmalla pojalla kuume on ollut korkeimmillaan 38,5 eli ei kovin paljon. Nuoremmalla kävi yli 39ssä, mutta sillä on perus flunssassakin usein käynyt 40ssäkin! Oletteko tavanneet ottaa influenssarokotuksen?


And what next - this sock model looks very pretty!!! Love those cute flowers!

Our kids have been so so sick lately and I have a cactus in my throat. Ouch! Flu, stomach flu, ear infection...oh dear!Mukavaa viikonloppua!

Have a nice weekend!!


9 kommenttia:

Elisa LPP kirjoitti...

Pikaista paranemista sinne ja ihanaa viikonloppua <3

Minä tilasin sinun innoittamana sukkalangat muita ihaniin ja jos saisi vloppuna alulle :)

Suvituulian käsityöpaja kirjoitti...

Ihanat nuo anelmaiset.
Tsemppiä sinne sairastelun keskelle ;-)

Tuija kirjoitti...

Facebookin Voihan villasukka -ryhmässä oli kuva nilkkapituisista Anelmaisista. Ajattelin sellaisia kokeilla jossain vaiheessa...

Toivottavasti teillä taudit alkaa pian hellittään, eihän tuollaista kukaan jaksa. Kaikesta huolimatta ihanaa viikonloppua!

Anne H kirjoitti...

Kauniita otoksia, ihania värejä löytyy:) Hyvää viikonloppua sinullekin. :)
T: Vauhdilla vastatuuleen

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Elisa <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos - kyllä tää jo alkais riittään.. :P

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Tuija <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos paljon :)

Kim Cunningham kirjoitti...

Hope you are feeling better! Your space is so cheerful and that's bound to keep your spirits up!