perjantaina, tammikuuta 15, 2016

Rrrrrakastan talvea

I loooooove winterViime viikolla pakkaset paukkuivat monena päivänä melkein -30C täälläkin joten peitot, tyynyt, patjat, petarit ja pehmolelut parvekkeelle. Miettikää nyt; pakkasessa raikastuneet petivaatteet, puhtaat lakanat, ulkona kova pakkanen ja saunan jälkeen nukkumaan..ai että!

Talvi on niin mahtava! Rakastan sitä kun saa pukea paksusti vaatetta päälle, ripset jäätyy, lumi narskuu kenkien alla

Oletko sinä talvi-ihminen?Are you a winter lover?

I know that I am! When it's almost -30C it's a perfect day to carry all the blankets, pillows and plush toys out. And after sauna you'll have fresh feeling when you go to bedTammikuu, olet ihana!

January, I love you!


Rentoa viikonloppua kaikille!

Have a relaxing weekend!!12 kommenttia:

 1. Täälläkin on petivaatteet saaneet kyytiä. Ja mikä ihanuus se toden totta on kun illan saapuessa pääsee kellahtamaan raikkaiden ja puhtaiden petivaatteiden ja lakanoiden uumeniin. Oi oi!

  Pidän talvessa puhtoisesta lumesta, pienestä pakkasesta, aurinkoisista talvipäivistä, narsuvasta lumesta, pakkaskukista lasipinnoilla, mahti kokoisista kaulaliinoista, illan sinisistä hetkistä ja siitä, että kotona voi kömpiä villasukat jalassa pehmeiden ja lämpimien vilttien alle lämmittelemään.

  VastaaPoista
 2. Raikkaat kuvat, puhtaan valkeaa pakkaslunta!

  VastaaPoista
 3. Hih, taisin olla ainut, joka hihkuin lumesta ja pakkasesta, kun sitä vihdoinkin tuli! -30 on täälläkin jo ties monetta päivää, mutta kyllä vaan neiti leikki kaverinsan kanssa pihalla hangessa siitä huolimatta! Kuuma kaakao lämmitti sen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, niin ihanaa lunta - lisää tuli taas yöllä <3

   Poista
 4. Ääh, en todellakaan ole. Inhoan lunta ja pakkasta. Inhoan kun pitää pukea paljon päälle niin ettei pysty kunnolla liikkumaan ja silti palelee. En näe talvessa muuta hyvää kuin että luminen maisema on kaunis katsella. :D Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Toisen blogin kautta tähän klikkasin...pakko vastata tähän. Minä rakastan talvea. Ei ötököitä. Ei tartte miettiä, kehtaisiko laittaa sääret paljastavia vaatteita päälle, kun ei tarvitse. Minusta mikään ei voita kauneudessa Suomen metsää talvipakkasella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä jokaisessa vuodenajassa on oma kauneutensa - silloin kun ne ovat kunnollisia; kesä lämmin, syksy värikäs, talvi just sellainen kun nyt on ja kevätkin on kaunis sitten kun se pahin kuravaihe menee ohi ja alkaa vihertämään :)

   Poista
 6. Oi - olen niin talvi-ihminen! Lunta, pakkasta, viimaa, villasukkia, kirjoja, kaakaota, pakkasen paukkuminen nurkissa, lumen narina kenkien alla.... Kimmeltävä hanki auringossa on ihan parasta :)
  Pakkassunnuntaita toivottaen!

  VastaaPoista