maanantaina, marraskuuta 16, 2015

By Pia's farkut ja arvontamuistutus

New jeans


Täällä on taas nukuttu huonosti, uuuh! No kahvia kahvia. Tietääkö kukaan muuten, että onko lapsille olemassa korvatulppia? Saisiko noita muovailtavia hiukan leikattua? Säälin niin pieniä koululaisiani kun eivät saa nukuttua tarpeeksi

Mutta asiaan; väsystä johtuen mulla oli tämän päivän postauskin jäänyt ihan puolitiehen. Mun uudet ihanat farkut nimittäin tuli vihdoin, aah - ihanat By Pia's boyfriend jeansit. Lappusessa sanotaan, että ne on täydelliset ja onhan ne ihan hirveen hienot. Nyt vaan kun olen viikon suunnilleen käyttänyt näitä niin mua kaduttaa kun en ostanutkaan S-kokoa ja nyt tää M tuntuu ehkä liian isolta

 Pitäiskö lihottaa ittensä..heh..vai saisko noita kutistettua jos pesee liian kuumassa? Any ideas? Vaihtaminenkaan ei varmaa valitettavasti käy kun mä olen ne lippulaputkin vissii nakannut menemään ja olen tosiaankin käyttänyt näitä. Koko tuntui niin hyvälle aluksi! Vyön kanssa kyllä on hyvät, mutta mä en oikein fanita vöitä


Hello all! I'm just saying Hi to you all and telling that I'm extra super tired (again). But I have new jeans and that's a happy thing. Shopping therapy you know!!Ja hei se ARVONTA - olethan jo huomannut osallistua! Jos et niin kipinkapin naputtamaan kommenttia TÄNNEMukavaa uutta alkavaa viikkoa!Have lovely new week!!


 


21 kommenttia:

 1. Tsemppiä <3
  Ainakin ne muotoiltavat silikoniset korvatulpat on olemassa apteekissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä minulla on itselläni käytössä. On vain kurja pitää tulppia itse kun mua vaivaa jos mun omilla ipanoilla on joku hätänä ja ne ehtii huutaa hädissään kauan ennen kuin herään - mieshän ei herää mihinkään :D Päikkäreillä nukun tulpat korvissa :)

   Poista
 2. Jos farkkusi ovat puuvillaa, saataapi ne hiukan kuumassa kutistua.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia kuitenkin, aivan ihania liilan sävyjä. <3
  Sekä silikonisia että niitä pehmeitä vaahtokarkkimaisia saa myös lasten kokoa.
  Yleensä ohjeissa sanotaan ettei korvatulppia saisi leikellä, varmaan ettei niistä irtoaisi korviin mitään pieniä paloja.
  Toivottavasti tulpat auttavat!
  Ja kyllähän farkut pesussa jonkin verran kutistuvat. :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit kuvat ja ihanan näköiset on farkutkin. Toivottavasti saat ne kutistettua :) Onko kuivausrumpua? Sitähän voisi kokeilla, meillä ainakin vaatteet lähes aina kutistuvat rumpukuivauksessa, jos ovat luonnonmateriaalia.

  VastaaPoista
 5. I hope you are feeling better soon. I love the new jeans. I bought a pair of jeans I love last year and always pull them out first.

  VastaaPoista
 6. Love the blend of pink and blue colou in this post and love your jeans

  VastaaPoista
 7. Those jeans look so comfy!
  Thank for linking up at http://image-in-ing.blogspot.com/2015/11/sunset-on-bay.html

  VastaaPoista
 8. The perfect pair of jeans are hard to come by...and when you do? It's a happy time :)

  VastaaPoista
 9. New jeans are always a good thing

  Mollyxxx

  VastaaPoista
 10. Wonderfull fotos, greeting from Belgium.

  VastaaPoista