torstaina, lokakuuta 01, 2015

Syyskuun kollaasihaaste {9/12}

A month in photos-challenge


Hyvästit syyskuulle - hei vaan lokakuu!

Syyskuu alkoi lämpimänä ja aurinkoisena, PYÖRÄILIMME paljon lasten kanssa, VÄRITTELIN syksyn sävyissä ja pukeuduin uuteen LUMOAN MEKKOON

Kävimme perheenä SALTKARETIN NÄKÖALATORNISSA. Päivä oli todella lämmin ja aurinkoinen. Tornista on upeat näköalat Merenkurkun saaristoon. Samana päivänä kävimme tilaamassa uuden SOHVAN meille, oi miten kivalta olkkari nyt näyttääkään

Haalin itselleni lisää RAITOJA mekon muodossa. Syksyinen KUKKAKIMPPU piristi pitkän aikaa kotona ja syyskuussa etsiskelimme myös VASTAVÄREJÄ VÄRIYMPYRÄSTÄ. KUUNPIMENNYSTÄKIN tuli kuvattua, vaikka pilvisyys pilasikin loppuhuipennuksen

Semmoisia juttuja. En malta odottaa nähdä teidän kaikkien kollaasit! Lue ohjeet postauksen lopusta


Hello there October! It's time to say goodbye for September. Here's our September memories - feel free to share your collage with us
Linkitys on siis vain näitä kuukausikollaaseja varten ja laitan jatkossakin aina näin kuukauden loppuvaiheilla tämän linkyn teitä varten! Poistan sellaiset linkit, joista ei kollaasia löydy. Vieraillaanhan muissakin blogeissa, jotka ovat linkittäneet. Aikaa on pari viikkoa, ei paniikkia!!

This meme is only for these month collage posts!!! I'll delete links that don't include a collage. Please link back to my blog if you want to. And let's visit other blogs too!
14 kommenttia:

Pia / paiqo kirjoitti...

Ihanan värikäs on ollut syyskuusi!
Kivaa alkanutta lokakuuta! :)

Sara - Villa Emilia kirjoitti...

Ihana kollaasi! Suosikkikuvani on ehkä tuo, jossa kukkakimpussa ja karamelleissa on ihan samat värit. :)
Mukavaa lokakuuta!

Unknown kirjoitti...

Lempeää lokakuuta! :)

Elisa LPP kirjoitti...

Mekko <3
Sinä jaksoit valvoa kuun kanssa, minä vetelin tapani mukaan sikeitä :D
Kaunista lokakuuta!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Pia :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Sara :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos samoin <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Heräsin sattumalta siinä vähän ennen viittä ja oli pakko nousta kun ei väsyttänyt yhtään kun mietin, että näkyykö kuu ja näkyihän se vielä siinä vaiheessa :)

Taina K kirjoitti...

OI, mitä kuvia!<3 Melkein mahdotonta valita yhtä suosikkia, mutta ehkä oma mieltymys tällä hetkellä kallistuu alavasemmalla olevaan kuvaan erityisesti väriensä puolesta.:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Taina :)

Unknown kirjoitti...

Kaunis kollaasi! Tämä antoikin hyvää inspiraatiota minullekin. Rupean heti tekemään kollaasia ja linkitän tänne :) Minäkin heräsin katsomaan kuunpimennystä, mutta ikävä kyllä se oli täällä Roomassa pilvien takana.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiva - mukavaa kun osallistut :)

Nina kirjoitti...

Lumoan mekko on aivan ihastuttava - ja tykkään todella kovasti tuosta kuvasta, jossa katselen IKEAn kuvastoa, keltaiset omenat, kynttilä, kukkaset ja Muumi-muki tuovat niin raikkaan ja iloisen tunnelman!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Nina :)