tiistaina, syyskuuta 29, 2015

Kadulla {linky}

MakroTex-haasteVoi miten kiva kuinka moni osallistui VIIME VIIKON haasteeseen. Tervetuloa mukaan leikkiin uudelleen. Nyt lähdetään kadulle kuvaamaan!

Itse näpsin parit kuvat kännykällä, ylin ja alin. Työmatkat taittuu näppärästi mun 20 vuotta vanhalla Tunturilla. Ihania värikkäitä lehtiä märällä tiellä. Syksy on kaunis!

Tämän viikon aihe: KADULLA
Ensi viikolla: KEITTIÖSSÄNI

Havahduinpas juuri siihen, että syyskuu on kohta ohi. Hui kamala miten aika rientää! Nyt onkin aika koota siis syyskuun muistot kollaasiin. Sovitaan KUUKAUSIKOLLAASIHAASTEELLE päivä vaikkapa torstaille, tule takaisin silloin. Ja huomenna on mahdollisuus linkittää kuulumisia ja arkisia touhuja COMMUNAL GLOBAL-haasteeseen


So many took part in last week's CHALLENGE. Nice! Welcome back for the new challenge and new topic!

Our theme: ON THE STREET
Next week: IN MY KITCHEN


And please remember COMMUNAL GLOBAL-LINKY tomorrow and A MONTH IN PHOTOS COLLAGE challenge will be on Thursday. See you then!Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle.

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan! Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos. Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

31 kommenttia:

 1. Olin vuosi sitten juuri tähän aikaan Helsingissä käymässä ja luonto oli silloin tosi kauniin värinen. Mitenhän lie tänä vuonna, kesä kun on ollut ihan erilainen? Ehkäpä näen jossain tähän linkatussa postauksessa myös Helsingin väritystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viileä kesä varmaan vain myöhästytti syksyä. Kukat kukkivat kauemmin jne. Uskoisin näin. Täällä Pohjanmaalla puut ovat kaikkea aina vihreästä punaiseen. Jotkut ovat ravistaneet osan lehdistäkin jo. Osa taas ihan täynnä vielä :)

   Poista
 2. Lehtiä, lehtiä, lehtiä joka puolella - kaunista ja samalla surullista: kesä on mennyt.

  VastaaPoista
 3. On the street???
  --> I offer photos in the river!!!

  So - no way today for a link... ;-(

  See you again - in two weeks perhaps!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. See you tomorrow with Wednesday around the world / Communal global linky. :) Anything goes, no theme there. ;)

   Poista
  2. Tomorrow???
   Every now and then I have to work, little bird!
   Colleagues from Finand (Timo, Martty), Denmark and Norway are training participants in my technical training the next three days. In the evening we plan to go to a sports and wellness park - inclusive bathhouse with sauna. Do you want to accompany us!?!?! ;-)

   Poista
  3. ...so I interpret your smile with a: Yes!

   Here we will be tomorrow evening: http://sportundwellnesspark.de/

   Poista
  4. Sport and wellness..yep, I'll be there.. :D

   Poista
 4. Tuo fillarikuva on todella hyvä!

  VastaaPoista
 5. Minäkin pidin pyöräkuvasta ja myös lehdet ovat kauniita. Ja niitä alkaa nyt olemaan paljon.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 6. Vauhdikasta syksyä sinulle! Pyöräilyskuvasta tuli reipas tuulahdus tänne asti!

  VastaaPoista
 7. Tunnelmallisia kuvia!
  Tällä kertaa en osallistunut, koska olisin halunnut kuvata jotain tosi urbaania ja sitä varten olisi pitänyt matkustaa aika kauas. :)
  Jo viime viikolla oli tarkoitus kirjoittaa, että keksimäsi aiheet ovat aina hyviä, mielenkiintoisia mutta eivät liian vaikeita. Keittiöideat ovat jo kehittymässä...
  Näkemisiin torstaina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiöehdotus taisi tulla muistaakseni SusuPetalilta :)

   Poista
 8. Kivat kuvat, erityisesti tuo eka on vauhdikkuudessaan niin hauska!:) Kiitos jälleen kivasta aiheesta!<3

  VastaaPoista
 9. Kaunis syksytunnelma. PS nettiyhteyteni ei toimi, joten jouduin lähettämän vanhemman linkin mieheni iPadin avulla. Parempaa en osaa tällä laitteella tehdä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä sitä bloggarit onkin netistä riippuvaisia :D

   Itse ainakin ihan paniikissa jos tulee jotain hämminkiä :D

   Poista
 10. Ihana toi vimppa kuva, vaikka lehdet ovat lammikossa kuvistasi heijastuu aurinko! Ja ollaan näemmä menty melkein.samanlaista polkua..=) mun polulla ei ollut suojatiemerkkejä...

  VastaaPoista
 11. Vauhdikas kuva ensimmäisenä - olehan varovainen liikenteessä ;)

  VastaaPoista
 12. Raikkaat syyskuvat, hienosti olet saanut pyörän selästäkin kuvattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - kännykällä näpsin summissa jotain 10 kuvaa ja pari oli ihan kelvollisia. :D

   Poista