perjantaina, syyskuuta 11, 2015

Hyvästit 14,5 vuoden jälkeen

New sofa, finally
Hyvästit!! Vanha oranssi, kulunut, kamala, puklittu, pissitty sohva. Kauan sitä peiteltiin, kuluneita kohtia ja rumaa väriä. Joskus puoli vuotta sitten sieltä törrötti jo joku muovinen piikkikin ja se vain poikkastiin sivuleikkureilla. Ei vain ole ollut aikaa etsiä uutta

Viikko sitten viimein saatiin aikaseksi mennä huonekalukaupoille. Sopiva löytyi onneksi jo toisesta liikkeestä, oli vielä alennuksessakin. Kyllä nyt kelpaa istuskella!

Joku täkki pitäs tuohon vielä löytää suojaamaan istuinosaa. Tämä on vähän pidempi kuin meidän vanha 3:n istuttava, kiva niin! Vinkkejä missä myytäisiin jotain fleecetäkkejä, harmaan tai mustan sävyisiä - eikä kovin lyhysiä??After 14,5 years it was time to buy a new sofa. I love this! So beautiful and simple. And it wasn't too expensiveMukavaa iltaa!!

14 kommenttia:

Kristallikimara.fi kirjoitti...

Onnea uudelle sohvalle! Joskus on hyvä antaa ajan kulua ja etsiä hartaasti sitä oikeaa. Meillä 13 ja puol vuotta vanha pyykinpesukone sai kesällä lähdöt, kun muutenkin meni kaikki kodinkoneet uusiksi. Kyllä olin sitä uutta konetta hartaasti odottanut, mutta kun se vanha vielä toimi, ei sitä raaskittu heittää pois. Nyt meilläkin olisi jo kohta 10 v vanha sohva aivan kaatiskunnossa ja pitäisi hankkia uusi, mutta ehkä me vielä kärvistellään vanhan kanssa hetki:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo, sitä vitkasteltiin kun lapset oli pieniä. Aateltii että sitte ku molemmat on päässy vaipoistaan. No se vaan jäi ja jäi ja jäi. :D Ostin Elloksesta semmosen kivan harmaaruudullisen suojahupun, mutta nyt reilun vuoden sekin on ollu rikki puhki kulunut. :D

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Onnea uudelle sohvalle! Terveisin toinen onnellinen :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Onnea teillekin :D

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Upea soffa ja ihania kuvia muutenkin. :) Onnea uudelle perheenjäsenelle. <3

Hensku - Sydämellistä kirjoitti...

Pikkulapsiaika on kovaa aikaa, sohvallekin. t. toinen pissityn ja puklitun sohvan omistaja ;) Onnea uuden sohvan johdosta! Meillä saa vanha sohva palvella tosiaan ainakin niin kauan, kun lapset ovat vähän sisäsiistimmässä iässä :)

Unknown kirjoitti...

Hauska teksti. Otsikon nähdessäni ajattelin voi ei, jotain on sattunut. Ja niinhän onkin, jotain hyvää kyllä. Onnea uudelle sohvalle ja sohvasta.

Tiina kirjoitti...

Ai kamala kun säikäytit :D Siis otsikolla tietenkin. Kun en sen kummemmin vuosia miettinyt, hyvästejä vain... Noh, hyvä näin, hyvästit SOHVA :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Tiia :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Meillä on varmaan aikuset sotkenu enemmän viime vuosina. Tavataan syödä sohvalla iltapalaa ku lapset menneet nukkumaan ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Hehe!! Sohvan hankinta voi olla dramaattista myös :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Apua, sori!! :D Juu appiukko kävi heivaas vanhan kaatikselle.. Hyvästit vaan! En kaipaa yhtään :D

Suveliina kirjoitti...

Onnea upeasta sohvasta!!! Tekstiäsi lukiessa väkisinkin katseeni kääntyy tuohon meidän räjähtäneeseen sohvaan. Noh, lasken kymmeneen ja mietin, sitte kun lapset on tehty ja kasvatettu vähän isommaksi, ehkä sitten uusi. On meinaan sen verran läikikäs taas. Päälliset saa onneksi pesuun. Oliskohan tuo kaakaota.... =D Ihanaa viikonloppua!!!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kuulostaa tutulta, onneksi on pestäviä päällisiä keksitty - koskahan meidän sohva sotkeentuu. Se on nyt torstaista asti ollu tossa.. :D