tiistaina, elokuuta 18, 2015

Seuraa minua Indiedaysin virrassa

Follow my blog
Yhteistyökumppani Indidays on uudistanut ulkoasuaan, raikkaalta näyttää. Käykäähän tutustumassa - oma postausvirtani löytyy TÄÄLTÄ

Voit seurata blogiani myös näissä: BLOGIT.FI - INSTAGRAM - FACEBOOK - PINTEREST - BLOGIPOLKU - BLOGLOVIN' - GOOGLE+Laitan tähän vielä tiedotteen, josta voit lukea lisää...


TIEDOTE: INDIEDAYS ON UUDISTUNUT

Indiedays-sivusto kokenut huikean muodonmuutoksen! Uuden Indiedaysin alta löydät nyt kaksi uutta portaalia sekä kuusi erilaista teemaportaalia. Tässä vähän vinkkejä, jotta löydät uudistuneelta sivustolta juuri sellaista luettavaa kuin haluat!

Entisen Indiedays-portaalin tilalle on siis nyt avautunut kaksi uutta portaalia:

Indiedays Styles & Trends -portaalissa pääset seuraamaan nuorten, rohkeiden bloggaajien värikästä elämää ja tyylin kehittymistä, saat vinkkejä treeneihin, päivän asuun ja meikkiin sekä luet blogimaailman uusimmista trendeistä ja ilmiöistä.

Indiedays Living & Lifestyle -sivustolla jaetaan laatutietoisten ja perheellisten naisten arkea ja juhlaa, sisustetaan ja herkutellaan, annetaan tyylivinkkejä, puhutaan kauneudesta ja hyvinvoinnista sekä nautitaan perhe-elämästä.

Uusien portaalien avulla sinun on entistä helpompi löytää juuri sinua kiinnostavaa luettavaa sekä vinkkejä pukeutumiseen, kauneuteen ja hyvinvointiin, sekä inspiraatiota ruoanlaittoon, sisustukseen ja elämästä nauttimiseen.

Indiedaysin mobiilikäyttö on entistä kätevämpi ja nopeampi puhelimellasi tai padilla! Saat suosikkibloggaajiesi uusimmat kuulumiset, Instagram-kuvat ja Facebook-päivitykset kerralla kännykkääsi olitpa missä tahansa.

TEEMAPORTAALIT ANTAVAT UUDENLAISEN LUKUKOKEMUKSEN

Lisää inspiraatiota saat Indidaysin uusista teemaportaaleista, jotka keskittyvät muotiin, kauneuteen, hyvinvointiin, ruokaan, sisustukseen ja oman elämän tapahtumiin. Kukin kuudesta teemasivustosta kokoaa yhden aihealueen laadukkaan sisällön, jonka tuottavat tarkoin valitut, inspiroivat bloggaajat.

Lookbook.fi on muodin teemaportaali, josta löydät uusimmat trendit ja bloggaajien vinkit vaatekaapin täydentämiseen.

Beautybox.fi on kauneuden teemaportaali, joka kertoo kauden meikki- ja hiustyylit tuotevinkkeineen ja tutoriaaleineen.

Foodlover.fi on ruuan teemaportaali, joka tulee apuun kun tarvitset ideoita ja ohjeet herkulliseen ateriaan.

Livingspace.fi on sisustuksen teemaportaali, joka sukeltaa kodin ja sisustamisen upeaan maailmaan.

Motivation.fi on hyvinvoinnin teemaportaali ja kiinnostava uutuus terveellisten elämäntapojen ystävälle. Sivustolla bloggaajat jakavat omat kokemuksensa ja vinkit treenaamiseen ja hyvinvointiin.

Lifie.fi on oman elämän tapahtumat yhteen kokoava teemaportaali, joka tarjoaa hengähdystauon arjen keskelle. Seuraa bloggaajien elämän kiemuroita ja jaa heidän kanssaan niin ilot kuin surut.

LÖYDÄ UUSIA BLOGEJA LUKULISTALLESI!
Indiedaysista on nyt entistä helpompi löytää uusia, kiinnostavia blogeja. Klikkaa itsesi Blogihakuun ja etsi juuri sinun kiinnostuksen kohteisiisi sopivia blogeja. Haluatpa lukea katumuodista, modernista sisustuksesta tai vaikka laihdutuksesta – blogihaulla löydät helposti uudet lempparisi!


Indiedays toivottaa ihania lukuhetkiä!
2 kommenttia:

you-wee because kirjoitti...

Welcome back...?!?!?!?

...I've kept my eyes glued to you, sweetheart!

;-))

U.

Pieni Lintu kirjoitti...

Haha! :D