torstaina, elokuuta 27, 2015

Lumoan - Mekkorakkautta

Some shoppingOlen totaalisen rakastunut LUMOAN-mekkoihin. Voisinpa ostaa kaikki mallit! Heh! Näitä vanhoja malleja tuli myyntiin ja minä onnekas onnistuin ostamaan itselleni yhden ihastuttavan mekon 3/4-hihoilla

Ihana pitsimekko isoäidin tyyliin

Suloinen on tuo myssykin, nyt voi syksy tulla. No joo, ei sillä kiire minun puolestani ole vieläI totally love my new LUMOAN dress with cute lace collar. Beautiful vintage granny style7 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ihan huippu, huippu kaunis mekko!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos :)

Pia / paiqo kirjoitti...

Onpa kaunis mekko - ihana väri :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Pia :)

Teresa S kirjoitti...

Tuohon mekkoon voisin minäkin rakastua!

KahviKaneli kirjoitti...

Itsekiin olen himoinnut .. tuo kaulus sen tekee?
Mutta, olisipa kiva nähdä, että miltä se näyttää päälläsi?
Onko kokovalinta mielestäsi ihan normaali, että jos on M kokoinen, niin M tosiaan olisi hyvä valinta?

Pieni Lintu kirjoitti...

Pitää yrittää ottaa jotain asukuvia, vaikka ne ei mun tapana ole. Instan puolellakin tuli jo toiveita. :D

Mulla vaatekoko heiluu siinä 36-38 välillä. Mulla on M näissä Lumoan mekoissa aika passeli, sopivan löysä. Ei kiristä muttei ole mikään säkki. Joskus oon miettiny että S:kin saattais sopia mutta pitäs ehkä sovittaa ensin