keskiviikkona, heinäkuuta 22, 2015

Tyttö rapsipellossa {linky}

Wednesday around the World-linkyKauniin keltaisina hohtavat rypsipellot ovat aina ihastuttaneet kun kesäisin olemme ajelleet autolla maanteitä pitkin. Aina on tehnyt mieli pysähtyä kuvaamaan, mutta joko kamera on ollut jossain matkatavaroiden seassa vaikeassa paikassa takakontissa tai sitten olen sanonut, että on muka liian kiire. Nyt ilahduin kun näin täällä kaupungissa rypsipellon ja vieressä menee kivasti vielä kulkureittikin niin ei tarvitse kenenkään peltoja lähteä tallaamaan

Ihania niittykukkiakin! Kyllä voi olla kaunis näky! Ja mistä otsikko, no joka on lukenut Wallander-kirjat niin tietää kyllä mikä kamala tapahtuma tuosta otsikosta tulee mieleen. Me emme voi mieheni kanssa olla ajattelematta mitään muuta kuin tuota kirjan tapahtumaa kun näemme rypsipeltoja


Fields of gold! Beautiful meadow flowers and field mustard!!

Tervetuloa tekemään katsaus keskiviikkoon ympäri maailmaa! Klikkaa tämän postauksen lopussa sinistä tekstiä. Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle tai tänne mun blogiin niin lukijasikin löytävät linkitykseen. Voit halutessasi kopioida linkkinappini alta. Mistä on kyse - lue TÄÄLTÄ.


Welcome to Wednesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page or to my blog so your readers will find this linky party too. Read more about us HERE.

 

Pieni LintuJul 22, 2015

14 kommenttia:

Tamar SB kirjoitti...

Such gorgeous lighting!

Hansu - Valkoisen kartanon elämää kirjoitti...

Ihania kuvia! Itsekin ihastelin rypsipeltoja, kun viime viikolla ajeltiin läpi Suomen. Melkein niinkuin auringonkukkapellot Toscanassa ;)

Satu kirjoitti...

Oi ihanat kuvat! Kauniit on keltaiset pellot...ja tuo kirjakin on tuttu...

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Tamar. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

No ihan kuin siellä. :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Satu. :)

Mascha kirjoitti...

Lovely series, well captured summer feelings.

Mitzi kirjoitti...

Beautiful imagery...almost has a Spring feel to it!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Mitzi! :)

CountryMouse kirjoitti...

So pretty and you have colour, very bright colour. I hope you are enjoying summer.

Pieni Lintu kirjoitti...

Yes, Finnish summer is veeeeery green. :)

Sirpa kirjoitti...

Wallanderit on luettu, mutta kyllä rypsipellot silti aina vaan näyttävät tosi kauniilta, niin kuin kuitenkin onneksi sinustakin! : ) Eilen aamulla minuakin harmitti, kun ei ollut kameraa mukana, kun ajeltiin mökiltä töihin yhden kauniin rypsipellon ohi, jonka keskellä juoksi naarashirvi! Jotenkin ei rypsipellon ohi ajaessaan osaa hahmottaa sen kasvin korkeutta, mutta kun näki siellä hirven, jonka jalat ja masu jäivät kokonaan näkymättömiin, niin hahmottaminen helpottui! : ) Ja näky oli tosi kaunis aamuauringossa!

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi että! Varmasti upea näky!!!