keskiviikkona, heinäkuuta 15, 2015

Alkulan tila Vaasassa {linky}

Wednesday around the World
Siskoni perhe vinkkasi Vaasan 4H-yhdistyksen ALKULAN TILASTA Vaasassa. Olin tiennyt kyllä, että tuollainen puutarha on. Onhan tuosta tullut ohi ajettua niiiiin monta kertaa kun on parin kilsan päästä kotoa. Lapsetkin ovat koulusta käyneet suunnistamassa tuolla. Mutta sitä en tiennyt, että tuolla on kesäisin kanoja sekä lampaita ja kaneja, joille saa syöttää heinää. Ja tilalla voi vierailla itsenäisesti kesäaikaan klo 9-21. Eläimet ovat syyskuun puolessavälissä lähteneet omiin koteihinsa.  Tilalla vierailu on ilmaista

No mehän käytiin heti melkein kun asiasta kuulin ja voi miten meidän eläinrakkaat lapset rakastivat tuota paikkaa! Vielä kun eläimiä olisi vähän enemmän. Mutta johan tämäkin oli kaupunkilaislapsille elämys! Omassa lapsuudessa mummolassani maalla oli lehmiä, kanoja, kissanpentuja, possuja, viljapellot ja heinätöitä sekä heinäseipäät..voi niitä aikoja!


Last week we visited this cute place in our hometown Vaasa. Kids loved to feed the sheep and bunnies!Tervetuloa tekemään katsaus keskiviikkoon ympäri maailmaa! Klikkaa tämän postauksen lopussa sinistä tekstiä. Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle tai tänne mun blogiin niin lukijasikin löytävät linkitykseen. Voit halutessasi kopioida linkkinappini alta. Mistä on kyse - lue TÄÄLTÄ.


Welcome to Wednesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page or to my blog so your readers will find this linky party too. Read more about us HERE.

 

Pieni LintuJul 15, 2015

9 kommenttia:

Mascha kirjoitti...

Lovely and very Skandinavian (for my eyes).
Have a nice time

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you! :)

RaijaAnnikki kirjoitti...

Moi.Menikö linkitys oikein? Kiitos.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Niin ja kivat kuvat sinulla.Ihanaa kesä aikaa.

Tamar SB kirjoitti...

what a fun place to visit!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitoksia!! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ps. Hyvin toimi linkki

EricaSta kirjoitti...

Wonderful summertime! I like the red houses so much!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you! :)