tiistaina, kesäkuuta 02, 2015

Ympyrä {linky}

MakroTex-haasteSori, oli niin vaikea tämä itse keksitty aihe ettei makroja nyt näy. Mutta joskus näin. Vihreää, kevään ja alkukesän vehreyttä ja ympyröitä kiekuroita! Mä niin odotan mitä olette keksineet..ensi viikolla helpompi aihe..hehe!


Viikon teema: YMPYRÄ

Ensi viikolla: KESÄKUU


This week's theme: CIRCLE

Next week: JUNE

Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle.

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan! Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos. Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

39 kommenttia:

 1. Kauniita, raikkaita kuvia! Tykkään kuviesi kukka- ja lehtisommitteluista!

  Hoksasin, että unohdan aina kommentoida sinun MakroTex-kuviasi! Innoissani käyn aina linkkilistaa läpi ja tämä pääpostaus jää kokonaan kommentoimatta. Mutta siis upeita kuvia, aina! :)

  VastaaPoista
 2. Aihe oli kieltämättä aika vaikea, noin niin kuin makrojen kannalta, mutta tykkään näistä, joissa pitää vähän funtsia, että mistä sen kuvan ottaisi :). Kurkkukuvalle iso peukku!

  VastaaPoista
 3. Kesäisen kauniita ympyröitä ja upeita kuvia:)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavat, raikkaat ja kesäiset kuvat. Pidän varsinkin tuosta ensimmäisestä. Mutta kurkkuviipale muistuttaa, että voisin laittaa kurkkuviipaleet virkistämään flunssaisia silmiäni. Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 5. Oma idea on vielä täysin hakusessa, katsotaan keksinkö sitä edes ennen kuin ollaan jo seuraavassa viikossa :) Kurkkukuva on VAU! Enkä edes tiedä miksi, se vaan on.

  VastaaPoista
 6. Haastetta tosiaan, mutta mukavaa välillä miettiä oikein kunnolla mistä kuvan ottaisi :D Kauniit ympyrät täällä, ylimmästä tuli mieleeni että voisi vaikka kukkaseppelelen käydä tekemässsä :)

  VastaaPoista
 7. Ihanasti hoksattu:) Tykkäsin kaikista, mutta eniten ensimmäisestä, se oli niin raikas kevätkesän lehtiympyrä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hämmästyin miten montaa eri lehtisorttia löytyi ihan kodin läheltä. :)

   Poista
 8. Onpas pirteät ja raikkaat ympyrät sinulla!

  VastaaPoista
 9. Kesäisen raikkaat ympyrät sinulla, varsinkin tuo kurkku! :)

  VastaaPoista
 10. Kurkullinen herkku! Ei kun.. :D

  VastaaPoista
 11. Kauniita ympyröitä! Eikö tuo kurkku olekaan makro?

  VastaaPoista
 12. Ihanat kuvat! Ja lukijoiden kuvia on hauska katsella, ovat todella erilaisia - tähän voisi jäädä koukkuun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva aina nähdä muiden haastevastaukset. :)

   Poista
 13. Kukkien lehti ympyrä sai minut taas innostumaan haasteista :)

  VastaaPoista
 14. Ihania vihreän sävyjä olet tallentanut kuviin! :) Keskimmäinen kuva on näistä oma suosikkini.

  VastaaPoista
 15. Miten ihana ympyrä, ihan syötävän ihku

  VastaaPoista