perjantaina, toukokuuta 22, 2015

Uutta keittiöön

New for my kitchen

Lähdin ostamaan jotain ihan muuta Jyskistä, mutta pääsinkin kotiin uuden tyynyn kera - vähänkö ihana! Sopii keittiön penkille muiden tyynyjen joukkoon


Lovely new cushion for my kitchen and nice black and white table cloths


Etualalla oleva käpytyyny on saatu PINJAPUULTA


Näitä kahta purnukkaa yritän vältellä päivittäin


Fairy ja Ecoclean vieretysten, hehe! Täytyy kyllä sanoa, että olen kokeillut ties mitä ekologisia ja luontoystävällisiä ja joutsenmerkillisiä tiskiaineita, mutta ei vaan ole Fairyn voittanutta. Kun käsin tiskaa rasvaisia astioita niin Fairylla lähtee ja on todella riittoisaa. Muita pitää lotrata puoli pulloa kerralla eikä silti tuu puhdastaOlen kauan tuskaillut rumien tiskirättien takia. Onhan niitä kivoja markkinoilla, mutta melko kalliita. Löysin parilla eurolla ison paketin mustavalkoisia rättejä Jyskistä, ne olivat niin isojakin, että leikkasin kahtia - jee kivoja!Keittiötunnelmissa - mukavaa perjantai-iltaa!!

Have a nice Friday evening!!10 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Minäkin katselin tuota tyynyä jyskin mainoksessa, vähän himottaisi, vaikka meillä on jo aika samantyyliset, mintunvihreät Anno-tyynyt (jollainen sinullakin vissiin on tuossa yhdessä kuvassa?). :) Minä käytän muuten mikrokuitupyyhettä keittiössäkin, on paljon kestävämpi kuin tavalliset keittiöluutut. Ja niitä saa yleensä ihan kivoissa väreissäkin.

Kivaa perjantai-iltaa!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kyllä, kyllä. Annon mintunvihreä löytyy. ;)

M A R I K A kirjoitti...

Toi tiskirätti juttu on mulla ihan sama, miksi kaikki on typeriä sinisiä tai keltaisia..täytyykin kattoo jyskistä noita :) sit ei taida helpolla löytyä fairyn voittanutta =)
Kivaa viikonloppua!

Talonpuolikkaan Johanna kirjoitti...

Pieni vinkkivitonen fairyyn: kannattaa tyhjentää se tiskiaine sellaiseen pulloon, josta sitä olisi kivempi käyttää eli esim tuohon ECOn pulloon. Itse kippasin fairyt juuri Musta5101n käsitiskiainepulloon ja kuvittelen peseväni tiskit jollain ihan muulla kuin fairylla :D sillä tottahan se on, että ei ole Fairyn voittanutta!

Pieni Lintu kirjoitti...

Ninpä! Mä tapaan ostaa aina sellasen Wettex-rullan kun tykkään sellaisesta materiaalista rättinä. Inhoan niitä ohuita reikäsiä ja sitten ne oikein paksut sieniliinat on jotenkin ällöjä myös mielestäni. Näissä Jyskin omissa on hyvin sama tuntu ku Wettexissä. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Hahaa, voi vitsit! Mä teen ton! :D Mulla on kaapissa tyhjä Maison belle-pullo, jota en ole jostain syystä malttanut heittää pois. ;) Taidanpa tehdä samat ku sinä. :D

Kirsi / Raitoja kirjoitti...

Tyyny on hieno ja noita tiskirättejä on melkein pakko saada. Hieno kuviointi.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Kirsi! :)

Unknown kirjoitti...

Ihana tuo ylin tyynyt tai itseasiassa kaikki tyynyt rivissä on kauniita:) Tiskirättejä meillä kuluu todella paljon. Olen kyllä aika kova pesemään rätit jos ne vain pesua kestää. Usein leikkaan vanhoja pyyhkeitä räteiksi ja onhan ne nyt todella rumia noihin musta-valkoisiin verrattuna:) Mukavaa viikonloppua!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Mirva! :)