perjantaina, huhtikuuta 03, 2015

Sirkushuveja

Fun at the circus


Kävimme alkuviikosta sirkustelemassa. Sirkus Florentino aloitti jälleen kiertueensa kotikaupungistaan Vaasasta ja tämä vuoden 2015 näytös viehätti kyllä meidän perhettä. Hassu Superman oli tietenkin ihan hulvaton kaikessa pulleudessaan, papukaijat ihan hirvittävän söpöjä ja tottelevaisia. Hevosia, koiria..eläinjutut on aina kivoja. Pellejuttuja, paljon ottivat lapsia mukaan esityksiin. Paljon ilma-akrobatiaa, kaunista sellaista. Jäi hyvä mieli!

Beautiful and fun show this year in Sirkus Florentino. We loved the dogs and parrots, air acrobatics and that Superman was so funny!

Klikkaa katsomaan COMMUNAL GLOBAL-blogiimme mitä muut julkaisijamme haluavat jakaa tänään omasta elämästään ympäri maailman!

Click to our COMMUNAL GLOBAL-blog to see what our other contributors want to share with you today!


20 kommenttia:

 1. What fabulous photos! You must have had a ring-side seat to capture such great images without anyone's head in the way. Stunning! Happy Easter, Bonny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. We sat back, up on last row and I had Nikkor 55-300mm lens. :)

   Poista
 2. Looks like a great show !
  You've captured it so beautifully ... gorgeous photos !
  Happy Easter,
  Sylvia

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanat kuvat! Tykkään myös sirkuksesta, mutta siitä on jo jokunen vuosi kun olen viimeksi käynyt! Kuvaaminen hämärässä myös vaatii jo vähän taitoa, olet onnistunut hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ - todella vaikeaa! Liikkuvia kohteita -> pitäisi olla tosi nopea shutterspeed ja se taas vaatii hämärässä korkeamman ISO-arvon ja se taas aiheutta kohinaa. Sen lisäksi valot vaihtuilee väreiltään ja kirkkaudeltaan jatkuvasti, on sinertävää ja punertavaa ja valkotasapainot mitä sattuu. :D Jos olisin valinnut valovoimaisemman linssin niin sitten taas ei olisi ollut zoomimahdollisuutta. :P

   Poista
 4. Wonderful pictures, I love these images of the circus !!

  VastaaPoista
 5. Kertakaikkisen upeita kuvia. Nyt kyllä harmittaa, etten itse käynyt katsomassa esitystä.

  T. < a href = "http://kristiinaraden.blogspot.fi" >Täysin arkista< / a >

  VastaaPoista
 6. wow what a great show - you really captured the movement of the acrobats!

  VastaaPoista