keskiviikkona, maaliskuuta 18, 2015

Rapelli {linky}

Wednesday around the World
Kävimme lasten kanssa ostoksilla. Aina välillä käydään kaupoilla ja lapset saavat ostaa jotain kivaa omavalintaista taskurahoillaan. Lapset näkivät tämän Rapelli-nimisen pelin kaupassa ja toinen sanoi, että koulukaverin luona on se ja on hauska. Toinen taas ihastui noihin söpöihin toukkiin. Itse en innostunut oikein koko pelistä, karastan yleensä pelejä, joissa oikeastaan pelkkä tuuri vaikuttaa. Mutta koska olin luvannut, että saavat ostaa mitä haluavat rahoillaan niin pistivät summan puoliksi. Kolmasluokkalainen laski näppärästi päässään, että kummankin pitää maksaa 9,45€

No peliarviomme - peli on laadukkaan oloinen, kauniit komponentit ja plussaa eco-designistä sekä valmistajan hyväntekeväisyyden tukemisesta. Plussaa myös siitä, että peli on helppo opettaa pienellekin pelaajalle. Oikeastaan meillä kavattiinkin peliä, jonka voi ottaa mukaan koulun pelipäivänä - vaikka ekaluokkalainen pelaa Carcassonnea niin ei se oikein ole hyvä pelivalinta jos pitää osata itse selittää säännöt kaverille. Kolmasluokkalainen ei kovin montaa peliä ole viitsinyt pelata, ehkä siis olikin hiukan lapsellisempi mitä kuvitteli. Ekaluokkalainen taas on aivan ihastunut tähän eikä ihme, onhan nuo toukat nyt ihan hirvittävän suloisia - katsokaa vaikka!

Kyllähän tätä itsekin pelaa lapsen kanssa, söpöydestä plussaa. Tuurielementti on miinusta, mutta lastenpelihän tämä on ja kyllähän tässäkin voi hiukan taktikoida, ekaluokkalainenkin jo hiffas itse mitä toukkaa kannattaa siirtää. Tässä nimittäin heitetään noppia, väri näyttää minkä väristä toukkaa siirrät (saattaa tulla vastustajankin oma väri) ja toinen noppa näyttää kuinka paljon ja mihin suuntaan. Tarkoituksena on saada omat toukat bambun sisältä ekana ulos. Jokerilla saa vetää toukan kokonaan ulos, lapsikin jo itse hoksasi että jokerihomma kannattaa käyttää sellaiseen toukkaan, joka on kaikkein syvimpänä vielä


Kids wanted to buy this game Rapelli with their own money so I said yes. Games are better than toys, we have too many toys and they don't even play with those so much any more. I was a bit sceptic about this game because the lucky element. I really hate that kind of games! But the components are super cute and and good quality - eco design! It's easy to learn and especially my younger son (7 years) love this now, I think my older boy (9 years) found it too childish but he hasn't said anything because he knows that his little brother loves those cute catepillars
Tervetuloa tekemään katsaus keskiviikkoon ympäri maailmaa! Klikkaa tämän postauksen lopussa sinistä tekstiä. Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle tai tänne mun blogiin niin lukijasikin löytävät linkitykseen. Voit halutessasi kopioida linkkinappini alta. Mistä on kyse - lue TÄÄLTÄ.


Welcome to Wednesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page or to my blog so your readers will find this linky party too. Read more about us HERE.

 

Pieni LintuMar 18, 2015

12 kommenttia:

betty-NZ kirjoitti...

I think it's important for kids to learn to play together, to learn that winning and losing is part of the game. I've never seen that game but it looks like fun!

Pieni Lintu kirjoitti...

I'm not so good at losing. :D

Tamar SB kirjoitti...

That game looks really fun!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Tamar. :)

Life Images by Jill kirjoitti...

well I have never seen this game but it looks fun!

Pieni Lintu kirjoitti...

It's cute and fun. :)

miss-red-fox kirjoitti...

This seems to be a nice game and it really looks good! I'll search it on the interenet, I think my son (5) would love it, but probably my daughter (9) also. You are right, games are better than toys, we also have too many toys... But they got several games for Christmas and we play them on the weekends together. :-)

Linda kirjoitti...

Looks like a colorful game. Have fun!

Buckeroomama kirjoitti...

Looks like a fun game!

Pieni Lintu kirjoitti...

Hope you find it!! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Linda!! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

It is!! :)