tiistaina, maaliskuuta 24, 2015

Ääni {linky}

MakroTex-haaste


Ensinnäkin ilmoitus; tästä lähtien poistan kaikki linkit joiden postauksilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teemamme kanssa. Sanoisinpa että tämä koskee lähinnä muutamaa ulkolaista bloggaajaa, jotka tuntuvat linkittävän mihin sattuu katsomatta mistä on kyse ja onko jotain teemaa jne. Eikös olekin kivempi klikkailla noita linkkejä jos kaikista löytyy todellakin aiheeseen liittyvä postaus?

Mielessäni ÄÄNI-teemaa varten oli ränneistä soliseva vesi tai joku luonnon ääni, mutta ei se nyt vaan toteutunut. Mennään siitä mistä aita on matalin... Mikä sen parempaa kuin juoksulenkki ja Herra Lucassen korvissa

Aiheemme siis: ÄÄNI

Ensi viikolla: KEVÄÄN MERKKEJÄNotice that we have a theme for each week! From now on I'll delete the links that have nothing to do with current theme!

And sound..that's our theme this time! I love running but jogging with Mr Lucassen is merrier!

Our theme: SOUND

Next week: THE SIGNS OF SPRING
(or fall if you live in the other side of world)
Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle.

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan! Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos. Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!Pieni Lintu - MakroTex challenge


 
46 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Hyvät ääniaihekuvat keksit ottaa, itse en ole vieläkään valmis omani kanssa! : )
Olen täysin samaa mieltä noista asiattomista linkeistä. Vaikka niiden takaa sitten upeita kuvia löytyisikin, niin ei ole yhtään kivaa, jos niissä ei olla mukana siinä jutussa, mikä on meneillään. Oikein kivaa, että poistat ne jatkossa! <3

Qaws kirjoitti...

Hih, samalla ajatuksella olen minäkin äänen ikuistanut. Toivottavasti linkkini tuli oikein, tein ensimäistän kertaa puhelimella tämän..

pappilanmummo kirjoitti...

Äänen kuvaaminen oli hankalaa, kun ei voinut äänittää ääntä. Osasit kivasti tuon spotifyn kautta myös välittää ääntä kuten laitteidenkin..

SusuPetal kirjoitti...

Makeita kuvia, vaikka tällä hetkellä kaipaankin hiljaisuutta päänsäryn ja kuumeen takia, sattaa jäädä osallistumatta nyt haasteeseen.

Hyvä, että poistat nuo linkit, samat tyypit osallistuvat melkein kaikkiin haasteisiin, joihin itsekin osallistun, olen huomannut, toisinaan jopa sirppi ja vasara-vuosilta olevilla kuvilla :D Oikeitakin haastavastauksia riittää katsottavaksi, noita tyrkkyjä en kaipaa. Hyvä sinä!

Pieni Lintu kirjoitti...

Jep, alkanut ärsyttään. Aion olla siis ilkee tästä lähin! :D Pienellä viiveellä kyllä poistamiset tulee tapahtumaan kun en mä kaikenpäivää näitä kyttää. ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Käyn myöhemmin tänään vierailulla! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Mulla oli niin suuria suunnitelmia tätä varten mutten saanut niitä toteutettua! :D

Pieni Lintu kirjoitti...

No hyvä etten kuulosta ihan tyrannilta!! ;)

Pulmu kirjoitti...

Mä harkitsin kuulokkeita myös, mutta valitsin lopulta muuta. Todella kauniit sävyt kuvissasi.

Pieni Lintu kirjoitti...

Voipi olla monella muullakin samat aatokset! ;)

Pauliina/PauMau kirjoitti...

Hyvähyvä, pois vaan kaikki, jotka eivät viitsi aiheeseen perhetyä tai tarkoituksellisesti linkittävät mitä sattuu!

Sulla on pikkuisen uudemmat äänikoneet, minä hain äänen menneisyydestä :)

Pulmu kirjoitti...

Näin mä aattelin ja yritin sitten jatko jalostaa ajatuksia.
Niin ja ihan hyvä jos jatkossa ollaan tarkempia aiheen kanssa. Itseäkin on alkanut vähän nyppiä postaukset joilla ei ole mitään tekemistä aiheen kanssa. Saati viittausta siihen että on linkittänyt jonnekin teemaan...

Unknown kirjoitti...

Great Pics, i didn`t even think about this as Sound

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi vitsit kun sun äänimaailma olikin niin upea! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you, Simone! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Niinpä, keinolla millä hyvänsä vaan tahtovat kai liikennettä omaan blogiinsa ilman mitään vaivaa. :P

Sara - Villa Emilia kirjoitti...

Hienoja kuvia! Sinä keksit aina niin hyvän toteutuksen viikon teemalle! :)
Olen täysin samaa mieltä tiettyjen linkkien poistamisesta.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Sara! :)

Kristiina kirjoitti...

Pahan heitit tällä viikolla. Minäkin harkitsin kelloradion kuvaamista, mutta päädyin muuhun. Kivat yksityiskohdat kuvissasi.

T. Täysin arkista

Buckeroomama kirjoitti...

Good pics!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Kristiina. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you, Singwa. :)

Irkkunen kirjoitti...

Tän kertanen aihe olikin vaikea, mietin et miten kuvata ääntä..kunnes käytiin kävelylenkillä meren rannalla, sieltä löyty idis =)
Hyvä idis sulla myös, tarkat upeet kuvasi ja hyvin tuli ääni esiin kuvistasi ♡
Samaa mieltä, pois vaan aiheettomat..säännöt luo turvallisuutta täälläkin ♡

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Irkkunen! :)

arleena kirjoitti...

Johtojen ja kuulokkeiden kautta äänivirta kohtaa kuulijan. Hieno vastaus sinulta Pieni Lintu

Anna Ammnell kirjoitti...

Kauniit kuvat. On mukavaa, kun voi kuunnella mielimusiikkiaan missä hyväsnä. MInulla on iTunes eniten käytössä ja muutama suosikki youtubessa. Jostain syystä en totu Spotifyn käyttöön. Kuvasi kyllä innostavat.:)
P.S. Tämän viikon aihe on niin kiinnostava, että osallistun useammalla blogilla. Tuli tehtyä pääsiäisjuttuja valmiiksi. Kiitos hyvistä ideoista. Näin saa kivasti ryhmiteltyä kuvia, kun niitä on kertynyt mahdottoman paljon.

tuulanneli kirjoitti...

Kauniit kuvat // itse ajattelin ensin kanssa kuulokkeita mutta sitten kehittelin aivan jotain muuta :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Arleena! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Täytyy sanoa, että tämä Spotify on uusi juttu mulle. Tää iPhone on suht uusi mulla ja vanhaan Samsungiini ei paljon ohjelmia mahtunut. Mulla on ilmaisversio joten aika kämänen. Miehellä on maksullinen versio ja kuunteleekin paljon töissä ja autossakin soitetaan sen kautta, piuha autostereoihin. Pitäs varmaan munkin ottaa täysversio. :)

Ninette kirjoitti...

Upeat värit ne kuullokkeet!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos ja kiva kun osallistuit! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Ninette! :)

Taina K kirjoitti...

Hienot kuvat! Musa on hyvä liikuttaja.:)

Anna Amnell kirjoitti...

Koetan pitää kaikesta mahdollisesta ilmaisversion, muuten kertyy liian paljon laskuja. Vain Flickristä olen maksanut joka vuosi maksun, kun pidän sitä kuvavarastonani..

Uraaiti kirjoitti...

Ihmeellistä, että jopa kuulokkeista voi saada aikaan valokuvataidetta! Itse en uskaltanut osallistua tällä ketaa, kun teema tuntui niin vaikealta, toiset asiat mietityttivät, eikä kiireisellä viikolla oikein ehtinyt hieroa älynystyröitä. (Seli, seli.) Mutta hienoja kuvia muut osallistujat ovat ottaneet!

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi kyllä, melkein jo halusin alkaa kääntyy kotia kohti, mutta kun hyvä biisi alkoi niin olikin vaan jatkettava ja jaksettava pidempi lenkki. :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi sinuu, on vielä aikaa maanantaihin asti - mukaan vaan jos siltä tuntuu yhtää. ;)

Irja Viirret kirjoitti...

Hienosti ideoitu ääni ja kuva! Mietin pääni ympäri että miten tuonkin nyt toteuttaisi. Sen lisäksi minulla on ollut valtavia ongelmia saada kommetteja julkaistua, vika on vanhassa läppärissä, virusturvan päivityksissä ja blondikäyttäjässä, joka ei osaa metsästää haittaohjelmia talteen etc, mutta nyt tuntuu taas pelittävän, kop, kop koputan päätä eli puuta:)

Ja ihan samaa mieltä näistä ns "asiaankuulumattomista" linkityksistä, jotka eivät koske haastetta. Yhden kerran voi erehtyä, mutta.. nimittäin ihan alkuun Uunan haasteessa linkitin itsekin vahingossa etusivun kun en ollut ennen osallistunut näihin linkityksiin:)

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Lempimusiikkia on ihana kuunnella kuulokkeista, toisia ärsyttämättä <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Mustis. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Nimen omaan! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihan fiksua! :)

päikkä kirjoitti...

Musiikki sopii moneen menoon ja rentoutumiseen. Lenkit menee mukavammin ja siivous sujuu hyvän musiikin siivittelemänä :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kyllä näin on! :)

Huopalintu kirjoitti...

Kauniin keväiset sävyt kuvissasi, voipi melkein kuvitella, että kuulokkeissakin soi jokin kaunis kappale. Poista vaan kaikki turhat linkittäjät rohkeasti, ne häiritsee, kun käy katsomassa toisten kuvia.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Huopalintu. :)