sunnuntaina, helmikuuta 08, 2015

Ne rumat muoviset


Those ugly plastic onesMitä teillä on jääkaapin ovessa? Vai onko mitään?

Joskus olen ajatellut, että siistimmän näköistä olisi jos ei olisi mitään. Mutta onhan tuo nyt vain niin kätevä paikka muistilapuille, viestien jättämiselle, kirjastokuiteille, lukujärjestyksille jne.

Ne rumat muoviset kirjaimet eivät kyllä pääse tuohon. Lapset rakastavat niitä, siksi meillä niitä on. Onneksi eivät ole pistäneet pahakseen, että äiti säilyttää niitä kulhossa. Ottavat esiin leikkiäkseen ja siivoavat pois.


What do you have on your fridge door? Nothing?

I hate those plastic letters but kids love them. That's why we have them but I keep them in a bowl and kids can use them any time and put them back after playing.

// muistilaput, liitutaulutarra saatu blogin kautta sekä mooncaken magneetit blogi-illan goodiebagistäIloista sunnuntaita!!!

Happy Sunday!!

8 kommenttia:

My little silver linings kirjoitti...

Meillä jääkaappia koristaa pari mietelausekorttia ja lasten piirrustukset. Tuollainen liitutaulutarra on ollut hankitalistalla jo pitkään - tosin haluaisin jääkaapin yhden koko sivun päällystää tällä tai ehkä sen voisi myös maalata liitutaulumaalilla =) en tiedä pysyisikö.. Ihanaa sunnuntaita <2

Pieni Lintu kirjoitti...

Mun siskolla on maalattu koko yläovi!! Tosi kivan näköinen. :)

Sirpa kirjoitti...

Aiemmin meillä oli jääkaapin ovessa vaikka mitä, mutta muutaman vuoden takaisen keittiöremontin jälkeen ei yhtään mitään, kun jääkaappi onkin nyt kalusteisiin integroitu. Toisaalta on paljon siistimpää, mutta vähän kaipaan sitä paikkaa niille kivoille magneeteille. - Sinun ovesi näyttää tosi siistiltä ja viehkeältä. Muistutuksia ja muita varten meillä on nykyään kaksi vanhoihin kehyksiin istutettua liitutaulua, toisen olen ostanut itse ja toisen saanut pojalta ja tyttöystävältään edellisjouluna joululahjaksi. Toinen on keittiössä ja toinen eteisessä ja niistä tykkään ja kirjoitan niihin aina välillä vanhanaikaisilla liiduilla ja taas välillä liitutaulutusseilla.

tinajo kirjoitti...

I just have the kids school papers on the fridge - looks messy but that´s how I remember everything..! :-)

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi, semmosia tusseja tahtoisin!!! Mistähän niitä voi ostaa? :)

Pieni Lintu kirjoitti...

That's the best place for those. :D

Sirpa kirjoitti...

Voi etkö tiennyt näistä tusseista! Omani olen tilannut täältä http://www.teippitarha.fi/epages/teippitarha.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20121008-11092-153610-1/Categories/Chalk_Ink_liitutussit
Teippitarha on muutenkin superihana paikka tilata kauniita washi-teippejä.
Niin ja noilla liitutusseilla olen esim. kirjoittanut vessan peilin yläreunaan muistiksi itselleni tekstin "Tämä on hyvä päivä". Siinä se seisoo nätisti, mutta lähtee pesemällä myös ihan helposti pois. Liitutaulustakin pyyhkiytyy hyvin, mutta jos se sama teksti siinä pitkään on, niin ei se ihan täydellisesti välttämättä pyyhkiydy, mutta toisaalta sottaantuu sitten ajan kanssa uusien vähän jämähtävämpien tekstipalojen alle. Tilaa ihmeessä, olen ihan varma että tykkäät! Itselläni on valkoinen, kultainen ja hopeinen, mutta niitä löytyy kyllä värikkäitäkin.

Pieni Lintu kirjoitti...

Tilasin pari vuotta sitten iiiison kasan teippejä tuolta. :)