maanantaina, helmikuuta 02, 2015

Kirjakerhoista ja lukemisesta

About books and reading
Meillä luetaan paljon! Kun lapset olivat pienempiä niin luimme satuja joka ilta. Nykyisin tuo on jäänyt vähemmälle kun lapset osaavat itse lukea, mutta aina välillä vielä iltaisin istumme meidän sängyssä iltasatua lukemassa. Meillä on kirjasto lähellä, siellä käymme joka kuukausi vähintään kerran. Viimeksi pojat lainasivat vinon pinon vitsikirjoja. Koululaisvitsejä ovatkin lukeneet toisilleen ja meille aikuisille ihan kyllästymiseen saakka. Heh!!

Kirjaston lisäksi meillä on aika paljon ostettujakin kirjoja. Useamman vuoden meidän pojat kuuluivat LASTEN PARHAAT KIRJAT-KIRJAKERHOON, josta on ostettu mm. nämä kuvien kirjat. Luukulliset avaruus- ja kartastokirjat ovat olleet todella tykättyjä meillä. Samoin tuo Pinokkio-kirja, siinä on kolmiulotteisia kuvia ja muutenkin kuvamaailma niin tunnelmallinen.

Kuulutaanko teillä johonkin kirjakerhoon? Kuuluuko iltasadut teidän arkeen? KIRJAKERHOT.FI-SIVUSTOON kannattaa tutustua, koska siellä on todella laaja valikoima eri kirjakerhoja; ikävalinnan mukaan löydät helposti teidän perheelle sopivia vaihtoehtoja ja voit myös lukea kyseisistä kirjakerhoista lisätietoja sekä käyttäjien arvosteluita.
We love reading and books. Here are few great books about space and maps for kids. And the story about Pinocchio with lovely 3D pictures!! Now that our kids can both read we don't read together so often but sometimes we still read have nice bedtime story moments.
Itse olen viime keväästä asti lukenut vähitellen Henning Mankellin Wallander-kirjasarjaa. Kirjoja on lainattu kirjastosta sekä ostettu myös divarista kun en ole malttanut odottaa kirjaa, joka on ollut lainattuna.

Lukeminen kannattaa aina - eikö vain!!


Reading is a good hobby! I have been reading Mankell's Wallander books lately.
10 kommenttia:

Sisustus COCO kirjoitti...

Meillä kanssa luetaan paljon. 8.v. poika lukee myös nykyään 6.v. pikkusiskolleen :)
Mukavaa viikkoa.

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihanaa kun lukee siskolleen. :)

Ruut kirjoitti...

Täällä luetaan myös. Jo pienenä kuuluin johonkin kirjakerhoon ja niin myös nyt isona. Nyt isona vaan unohdan aina perua ne ei niin toivotut kirjat ja tätä menoa mulla on kirjoja vaikka minkälaisia ja vaikka kuinka paljon. Nyt uusimpana on uusin Mauri Kunnaksen Koiramäki ja suunnittelen, että paljonko siitä viitsisi kirpparilla pyytää ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Heh, siinä on joskus se vaiva. :D Mutta kyllä uusista kirjoista ja hyväkuntoisista voi pyytää kunnolla. :)

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Me kuuluimme aikoinaan esikoisen aikaan lasten parhaat kirjakerhoon. Meillä luetaan paljon, joka päivä ainakin iltasatu. Minä olen ostanut kirppareilta jemmaan juurikin noita Henning mankellin kirjoja, saas nähä milloin ehdin lukea... Pirun älypuhelin on vienyt ainakin puolet lukuajastani iltaisin.

Suburban Girl kirjoitti...

I love book s like that. Rebecca

Pieni Lintu kirjoitti...

Totta - kännykkää tulee rämplättyä iltaisin ihan liikaa!

Pieni Lintu kirjoitti...

Me too!! :)

Jessika kirjoitti...

Kirjat ja kirjasto on meidän rakkaus, omia kirjoja en itselle, siis romaaneja enää osta, vaan käytän ahkerasti kirjastoa. Neiti kuuluu pariin kirjakerhoon ja joskus niistä ostetaan. Mutta enemmän kirjastoa hyödynnetään, nytkin neidillä on lainassa iso laatikollinen kirjoja, äitiinsä tullut :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Meillä on onneksi kirjasto lähellä! :)