keskiviikkona, helmikuuta 04, 2015

Kauppakassit {linky}

Wednesday around the WorldKÄSSÄJUTTUJA-postauksen kauppakassit käytössä. On nämä kangaskassit vain niin hyviä. Meillä on itsetehtyjä kauppakasseja käytetty jo monta vuotta. Olen kaavan tehnyt kaupan muovipussia mukaillen, hiukan isomman. Kasseissa on myös vuorikangas. Kankaiset ostospussit ovat paljon kivemmat, eivät repeile heti ekasta teräväkulmaisesta pakkauksesta - kestää!!


Handmade shopping bags are much better than plastic bags. I made these few weeks ago.


Tervetuloa tekemään katsaus keskiviikkoon ympäri maailmaa! Klikkaa tämän postauksen lopussa sinistä tekstiä. Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle tai tänne mun blogiin niin lukijasikin löytävät linkitykseen. Voit halutessasi kopioida linkkinappini alta. Mistä on kyse - lue TÄÄLTÄ.


Welcome to Wednesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page or to my blog so your readers will find this linky party too. Read more about us HERE.

 

Pieni Lintu
Feb 4, 2015

21 kommenttia:

 1. Saiskohan tuota kaavaa jakoon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei siinä muuta kuin laittaa muovipussin kankaan päälle ja piirtää/leikkaa vähän isomman. ;) Mulla on kaava"paperina" sellaista kertakäyttölakanaa, siitä aina teen kaavat ja tosiaan kaupan pussia mukaillen. :)

   Ensin ompelin kassien pohjat (jos en saanut kaikkia leikattua taitteelta) + sivusaumat (vuorikankaaseen pitää jättää kääntöaukko sivuun tai pohjaan), sivusaumat ommellaan tietty vaan siihen kahvaan asti. Sen jälkeen kantokahvojen yläsaumat ommellaan. Sitten olen ommellut vuorikankaan ja päällisen oikeat puolet vastakkain niiden yläosat ympäriinsä siis kassien suuaukot. Kääntänyt kassit oikein päin, ommellut kääntöaukon umpeen, sitten olen vielä sen suuaukon tikannut ympäriinsä ja päärmännyt ne kahvojen ulkosivut vielä. Hmm..jäiköhän tuosta jotain uupumaan ja saikohan tosta mitää selkoa. :D Pitäisi vielä ommelle yksi kauppakassi ja kuvata työvaiheet. :D

   Poista
 2. Sä olet tehnyt sen, mitä mä olen vain ajatellut! Muovikassin mallisen kauppakassin! Hienoja!! Pakko mun on kans tehdä, ja vuori on ehdoton!

  VastaaPoista
 3. so many colourful bags - I like very one you made.

  VastaaPoista
 4. Hei, kiitos ::::::).
  Ihania kuvia päivittäin.
  Ps.Toive pipon ohje olis kiva tai vinkki siitä, ohjeesi bolero ja sukat kovassa käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Leena!! <3 Vai pipo-ohje..kääk en minä kyllä mikään mestarineuloja ole. :D

   Poista
 5. I love cloth recyclable shopping bags!

  VastaaPoista
 6. Meillä on kestokassit käytössä ja hedelmä- sekä muut "pistetäänköpieneenpussiin"-pussit pitsiverhosta tehtyjä. Toimivat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, noita en olekaan aatellu! Pysyykö niissä punnintatarra?

   Poista
 7. Samaa mieltä.Kangas pussit on käteviä.

  VastaaPoista
 8. Nice looking bags! I like washable ones; very important to launder them regularly to avoid bacterial growth.

  VastaaPoista
 9. Mulla löytyy vielä ihan aito made by pieni lintu kassi;)
  Ollut vuosia ja kestänyt monet menot ja pesut:)

  VastaaPoista