lauantaina, helmikuuta 28, 2015

Inspiraatiota lehdistä

Inspiration
Vieläkö joku lukee lehtiä vai onko blogit ja netti syöneet osuuden siltä saralta? Minulle ei ole nyt muutamaan vuoteen tullut mitään lehtiä, mutta on tosi kiva napata kaupasta aina silloin tällöin joku inspiroiva lehti mukaansa. Onhan siinä ihan oma tunnelmansa lukea ja katsella kuvia kuin selata nettiä, molemmissa omat puolensa tietenkin - blogimaailmassa on se vuorovaikutus. Sisustuslehtien kuvat ovat inspiroivia. Ovathan ne ammattilaisten ottamia!

Onko sinulle LEHTITARJOUKSET sivusto tuttu? Käy ihmeessä tutustumassa sillä tuolla sivustolla on todella laaja valikoima erilaisia lehtiä, jokaiselle jotakin! Sen lisäksi että siellä on lehtitarjouksia, voit myös lukea lehdistä arvosteluita ja arvioita ja näet mitä erilaisia lukijatarjouksia mistäkin lehdestä olisi valittavana. Esimerkiksi AVOTAKKA-lehden kylkiäisenä saisi nyt Ivana Helsinki-iltalaukun

Mikä on sinun lemppari sisustuslehtesi? Avotakka on kyllä yksi omista lemppareistani! Tuolta sivustolta olisi näköjään tilattavissa myös SUURI KÄSITYÖ-lehti, joka tuli itselleni useamman vuoden ajan


Right now I'm not ordering any magazines home but sometimes I like to buy newest interior magazines from store. Coffee and some lovely reading, isn't that nice way to spend a moment!

Have a lovely Saturday!!


Kahvia ja mukavaa luettavaa - voiko mukavempaa olla! Tässä numerossa oli yksi ihanan bloggarin kotikin.

Mukavaa lauantaita jokaiselle!
23 kommenttia:

JohannaL kirjoitti...

Minä olen lehtien suurkuluttaja, yhtään ei itselle tule, mutta kaupasta niitä ostelen ja kavereilta saan. Suosikki sisustuslehteni on Deko :)

Maarit kirjoitti...

Ihanaa aamuluettavaa tämä postaus, kauniit kuvat :) Täytyy sanoa, etten itsekkään enää lehtiä juuri lue. Netistä on vaan niin helppo löytää aiheesta kuin aiheesta juttua. Blogit ei sinänsä korvaa täysin lehtiä, että faktatiedot ei välttämättä ole kaikissa blogeissa niin todenpitäviä. Vanhemmilleni tulee lehtiä ja he myös ostavat niitä, kiva niitä on kyllä lueskella. :)

Anonyymi kirjoitti...

Suurkulutan lehtiä...kirjastoissa. En ole varaa tilata :( Kaikki vanhat joita aikoinaan oli varaa tilata on säästetty..pinoissa joka huoneessa :)
- Tuohon Avotakkaan kuvaamasi kohteen keittiö kiinnosti, lähinnä nuo vaneriovet. Mahdatko tietää miten toteutettu, näet puuseppä jolta kysyin sanoi ettei kestä vääntymättä pelkkä vaneriovi...Eikä halunnut edes valmistaa moisia! Huh. Pitänee itse tehdä...ovat ihanat! :)
Kivaa kevättä! terveisin lehtiaddikti.

päikkä kirjoitti...

Viherpiha lehti on tällä hetkellä suosikkini. Luen myös kodin kuvalehteä, Kotivinkkiä ym mukavia lehtiä. Lueskelen usein kaupassa onko lehdessä kinnostavia juttuja, joskus lehti lähtee mukaan pelkästään ihanan kansikuvan houkuttelemana.

Taina K kirjoitti...

Mä olen vuosia ollut lehtitalojen tukipilari.;D Viime vuosina on jonkinlainen kyllästyminen iskenyt, mutta kyllä edelleen mulle tulee mm. Divaani ja Koti& Keittiö. Suurin lehtisuoksikkini on jo jonkin aikaa ollut norjalainen Vakre Hem & Interiör. Suosittelen!:) Aivan mieletön inspiraationlähde ja todella korkeatasoiset kuvat...

Marjut M kirjoitti...

Itselleni kanssa tulee parit lehdet. Olen sitä mieltä, että on mukava heittäytyä sohvan nurkkaan lueskelemaan kunnon aitoa lehteä ja makustella ihania sisustuskuvia. Aivan parasta arjen nautintoa :) Eilen tarttui yllättäen kotiblogit lehti mukaan kaupasta ja voi että sitä ihanuutta pitää varmaan lueskellaan taas viikko kaupalla niin että joka sivu on koluttu kunnolla läpi.:) Ihania kuvia sinulla taas :)

Sirpa kirjoitti...

Minun suosikkini on tuo sama kuin sinun Taina! Siinä on vähän jotain samaa upeutta kuin
The Jeanne d’Arc Living Magazinessa, sisältää vaan enemmin myös muita värejä kuin valkoista. : )
Kaksi muuta aika kivaa norjalaista lehteä, joihin olen törmännyt, ovat Bolig Magasinet ja Bonytt. Nämä muistuttavat mielestäni kotoista Avotakkaamme, mutta vaikka niin kotimaista tykkäänkin suosia, niin menevät minulla kyllä vähän sen kotimaisen version edelle.
Netti on ihan ehdoton asia ihanine blogeineen ja muine juttuineen, mutta kyllä kirjat ja lehdet ovat minulle silti tosi tärkeitä edelleen, enkä oikein haluaisi niitä alkaa keskenään kilpailuttaakaan. : ) Tosi usein ne täydentävät toisiaan: netistä saan usein vinkin lukea jonkun kirjan tai lehden ja lehteä lukiessani käyn usein siinä mainituilla nettisivuilla.

Pieni Lintu kirjoitti...

Se onkin hyvä tapa kierrättää kavereiden kanssa. Deko on kiva, välillä ostan. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Maarit! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Heippa! Siitä kerrotaan, että rungot on Ikean, ohut täyslaminaattitaso Kvikin. Kaappien koivuvaneriovet käsitelty mustalla Tikkurilan Supi-saunasuojalla. Kestääköhän sitten jos puuseppä niin meinaa?! Kivaa kevättä! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kansi vaikuttaa omaankin ostospäätökseen paljon. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Taina: Täällä Vaasassa on tosi hyvin kaupoissa noita muidenkin Pohjoismaiden lehtiä. :) Ovat kivoja!

Pieni Lintu kirjoitti...

Sirpa: Kiitos vinkeistä!! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Sitäpä en vielä olekaan selaillut..pitääpä kurkata kaupassa seuraavaksi miltä vaikuttaisi! :)

Pepi kirjoitti...

Välillä tuli sisustuslehtiä liki kymmenkunta tilattuna - ja säilöttynäkin on pino jos toinenkin.
Nyt pyrin pitämään pari tilauksessa, lehtihyllystä sitten tulee napsittua irtonumeroita fiiliksen mukaan.
Mutta on se niin, että lehti on lehti on lehti! - vaikka netissä(kin) tuleekin roikuttua ihan liian kanssa...

Kristallikimara.fi kirjoitti...

Minulle tulee taas tauon jälkeen Divaani, se on ollut minun suosikki jo jonkin aikaa. Mutta, yritän säästää ja en tilata lehtiä, Joskus sorrun, kuten nyt!

Retromoderni kirjoitti...

Mulla on sisustuslehtiä ihan hulluna. Sohvan takana on 3 m x 1,2 m hyllykkö ja sen hyllyt notkuvat lehtien painosta. Nytkin odottaa uusin Living etc lukijaansa.

Pieni Lintu kirjoitti...

No totta, lehtiä ja nettiä ei oikein voi vertailla. Molemmissa on omat hyvät puolensa. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Divaanin tyylistä pidän myös itsekin. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Se on muuten kivan näköistä kun lehtiä on tarpeeksi paljon! Meillä on niin pienet tikat, että tulee aika nopeasti laitettua paperinkeräykseen. Toivoisin että olisi tilaa säilöä lehtiä!

Unknown kirjoitti...

Mä oon edelleen sisustuslehtien suurkuluttaja. Tilaan aina kahta (tällä hetkellä Avotakkaa ja Dekoa). Lisäksi ostan joka kuukausi useamman irtonumeron. Jokaisella työmatkalla lukaisen lehden/lentomatka :)
Viimeksi tänään aamulla nappasin mukaani sisustuslehden, jonka parissa aion viettää kahvitauon jossain vaiheessa.

Pieni Lintu kirjoitti...

Lehdet ovatkin mukavaa matkalukemista! :)

Maija kirjoitti...

Samaa mieltä. Mielummin luen lehtiä matkoilla kun puhelinta. :)