lauantaina, helmikuuta 21, 2015

Harmaata ja lemppareita

Grey is goodLemppareita on puhtaat (harmaat) lakanat ja nukkumaan meneminen. Lämpimät neuleet ja itse neulomisen riemu. Sorsat jotka uivat jäiden seassa. Oriflame - varsinkin nuo pikkuiset Very Me-luomivärit ja soft kajal, tykkään. Ja ihan super lemppari JURLIQUEN (saatu) kasvovoide. Ihoni on kyllä ollut huippu kunnossa tämän Jurlique-kokeilujaksoni aikana. Eikä saa unohtaa variksia, ihan oikeesti - kaunis lintu. Harmaa on hyvä!


I love clean, fresh sheets and sleeping. Warm knitwears. Mallards in cold icy water. Oriflame and Jurlique. And also crows - yes, crows are beautiful too. Grey is good!
Leppoisaa lauantaita kaikille!

Have a lovely Saturday!!
12 kommenttia:

Nuppu Home kirjoitti...

Kuvasi variksesta sai hymyn huulille. Kuva kuun sirpistä on huikean kaunis.

päikkä kirjoitti...

Kaikkea kivaa harmaasta. Kuva variksesta on hieno.

Sirpale kirjoitti...

Harmaa on kaunsi väri, tykkään :)

M A R I K A kirjoitti...

Kutsuva sänky, tykkään harmaasta ja nuo saa näkemään kauniita pellavaisia unia :D
Kauniin harmaata viikonloppua sinulle!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos paljon!! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Päikkä. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Tykkään myös paljon. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos ja sitä samaa sinulle. :)

♥ Erican Vaaleita Unelmia ♥ kirjoitti...

Harmaa on ihana väri. Olen itse tykästynyt siihen. Kotiin ilmestynyt paljon harmaan eri sävyjä :)
Mukavaa lauantaita sinulle!

Pieni Lintu kirjoitti...

Harmaa on turvallinen valinta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mielenkiinnosta, miksi laitat kuviin vesileimat, jos ne on kumminkin noita, jotka saa sekunnissa pois? Leimoissa on se ongelma, että ne alentaa kuvan arvoa heti ja tekee blogista luotaantyöntävämmän, vaikka olisivatkin suhteellisen huomaamattomia. Toisaalta saahan ne oikeen kunnon vesileimatkin melkein aina pois tai sitten itse kuvasta ei ihan oikeasti ole mitään jäljellä. Mutta ylipäänsä, jos joku jakaa omanaan sun ottamaa kuvaa lintuparvesta tai meikeistä, niin mitä väliä sillä on?

Pieni Lintu kirjoitti...

No tuleepahan laitettua, jaan itsekin kuviani FB:ssa, Pinterestissä jne. niin on mun mielestä kiva, että niistä näkee kuvan alkuperän nopeesti. Saahan sen cropattua poiskin, mutta eipähän vielä ole mun tietooni tullut että jossain olisi näin tehty mun kuville. :) Valitettavasti tosi monille bloggareille on kantautunut tieto, että heidän kuviaan on käytetty kaupallisissa tarkoituksissa - erään lapsistaan bloggaavan kuvaa omasta taaperosta oli käytetty jossain niin, että siitä oli teetetty t-paitoja. Aika ikävää..vaan saahan sen vesileiman pois kuten sanoit, mutta ehkä tollaset röyhkimykset valitsee ennemmin kuvia, joissa niitä ei ole. Enpä tiedä... Mä olen saanut ennemminkin Anonyymeiltä kritiikkiä rumasta vesileimasta, joten et ole eka. ;) Mutta kiitos palautteestasi. :) Varmasti löytyy blogeja, joissa ei ole vesileimallisia kuvia, mutta olisihan se kiva jos täälläkin piipahtaisit. :)