torstaina, tammikuuta 15, 2015

Vielä muutama ihana blogi {linkitä blogisi-saalis, part 3}

Blogs to followLINKITÄ BLOGISI-saaliita vielä! Hakusessahan oli valokuvapainotteisia blogeja ja edelliset esittelyt löydät TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ.

Esittelen tässä postauksessa luvan kanssa myös pari muuta ihanaa blogia, jotka ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia!!

Ethän kopioi heidän kuviaan täältä minun blogistani, kiitos.


Here's again some beautiful blogs that I want to introduce. Please do not copy their photos. These are not mine. Thank you!Minulle uusi tuttavuus, rakastuin näihin kuviin ja iloiseen fiilikseen


DREAM OF LIFE | NINA

Myös uusi blogilöytö itselleni, ihastuin raikkaisiin kuviinHerkkiä kuvia ja aina jotain kaunista sanottavaakin, yksi lemppariblogeistani ollut jo tovinPalaan aina välillä Kirjailijattaren kuviin, vanhoihinkin. Näissä on niin upea tunnelma. Voisin viettää tunnin jos toisenkin hänen kuvia ihastellen


Käykää ihmeessä tutustumassa näihin blogeihin, ihastutte takuulla!!

Ja kiitos kaikille, jotka linkititte ja kiitos kun sain jakaa kauniita kuvianne täällä minun blogissani - nämä ovat olleet toivon mukaan myös lukijoiden mielestä inspiroivia postauksia. Omat kuvaräpellykseni nyt vain näyttävät ihan kamalilta näiden taidokkaiden otosten rinnalla..heh!14 kommenttia:

 1. Kiitos vielä kun nostit minun blogini esiin ja kyllä näissä muissakin on monta tutustumisen arvoista blogia! :) Eiväthän sinun kuvasi mitään räpellyksiä ole :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kun blogini saa olla tässä joukossa. :)

  VastaaPoista
 3. thanks for the links to these great blogs. Stay warm and have a wonderful weekend. and thanks for stopping by my blog this week.

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoja taas, kiva kun esittelit!
  Ja eivät ole todellakaan mitään räpellyksiä sinun kuvasi, ja niin kuin olen sanonut ennenkin, niin kaikki luomasi kokonaisuudet ovat todella silmää hiveleviä, ei pelkästään kollaasit vaan kunkin postauksen kokonaistunnelma. Tykkään valokuvista ihan valtavasti, mutta minulla käy tosi usein niin, että vaikka yksittäiset kuvat jossain blogissa olisivat miten hienoja tahansa, niin jos niitä on yhdessä postauksessa paljon, niin ne jotenkin vaan syövät toisiaan eivätkä enää olekaan niin mielenkiintoisia, kuin olisivat kukin yksinään. Sinun postaustesi kanssa mulla ei käy koskaan niin, niistä nimenomaan haluan nähdän sen koko kuvakokonaisuuden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! <3 Mulla on vähän kyllä sitä vikaa että änkeän liikaa kuvia samaan postiin! :D

   Poista
 5. Niin mutta sepä se sun postausten taika on, että niissä kuvia ei tunnu olevan liikaa, vaikka niitä olisi paljonkin, koska siitä koko postauskokonaisuuden katsomisesta saa samantyyppisen nautinnon kuin yhden yksittäisen kuvan katsomisesta yleensä saa, ja tämä minun silmiini toteutuu tosi harvan muun sellaisen blogin kohdalla, joka sisältää monikuvaisia postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirpa! <3 Tällaiset palautteet antaa uutta puhtia, itsellä ollut nimittäin koko talven ajan sellainen inspiraation puute ja kuvaaminen tuntunut kankealta.

   Poista
 6. NO huhhhhu ku oikee hätkähdin nähdessäni että minun blogista maininta:') Kiitos tästä kunniasta!

  VastaaPoista
 7. Oi kiitos paljon maininnasta! ja ihanaa näistä löyty itellekin uutta luettavaa :)

  VastaaPoista