lauantaina, tammikuuta 17, 2015

Ärsyttävää

Annoying


Päivät, viikot..tuntuu ettei ole aikaa. Koti on pyykkikasoja, onneksi puhtaita - pesen ja pesen, vaihdan pyyhkeitä ja lakanoita. Puhtaanpyykinkasat kasvavat, miehet kaivavat puhtaita paitoja kasoista. Esikoisen paitatilannekin on kehno, hän on kasvanut ja on kahden koon välillä. Olen ostanut varmasti kymmenen uutta paitaa, jotka ovat kuin säkkejä. Edellinen koko taas näyttää liian naftilta, hihat lyhyet ja koko paita ihan liian kireä. Ja varsinkin H&M, KappAhl ja Lindex tarjoilevat erittäin tylsiä vaatteita siellä isojen puolella. Saa antaa vinkkiä mistä löytää hoikalle pojalle kivoja vaatteita, värikästä muttei lapsellista!

Koti on myös märkiä villasukkia, hanskoja ja myssyjä patterilla ja lämpimien putkien päällä ja väleissä. Luistimia ja jääkiekkomailoja eteisen lattialla.

Ja miksi ei ole aikaa; ollaan oltu niin paljon ulkona. Ja jos ei ole kotona niin haittaako se sotku!? Viime talvi oli ihan kökkö, nyt on ollut siihen nähden hyvä tammikuu. Lapset ovat hurahtaneet luisteluun ja luistelujäällä vierähtää läksyjen jälkeen tunti, välillä kolmekin. Äkkiä kotiin ja jotain syötävää.


Days and weeks are too busy. We have been so much out for skating and other winter activities so our home is very messy all the time. And that's annoying 'cause I love tidy house. But let's enjoy this winter time. Last year we didn't have a proper winter so this is very nice!!Mukavaa lauantaita kaikille!!!

Have a nice Saturday!!


20 kommenttia:

 1. Never ending story ;D meilläkään ei ikinä näy pyykkikoriin pohja - pitkään ainakaan.. Ihanaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt likapyykkikori melkein tyhjä, syystä että iso kasa odottaa jo lattialla koneeseen pääsyä edellisten jälkeen! ;)

   Poista
 2. Niin totta! Mutta kivaa, että on talvi, josta saa nauttia :) Pyykit ym. voi kyllä odottaa - jos hermot kestää ;)

  VastaaPoista
 3. Täällä on kans kokoajan kiire! Mutta talvesta pitääkin nauttia, koska sitä ei tiedä kauan se kestää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kiva ehtiä tehdä talvisia juttuja mahdollisimman paljon. :)

   Poista
 4. Pyykkikorit vaan pursuavat. Meillä myös pitkä ja laiha poika ja vaatteiden ostaminen hankalaa. Ellokselta ostin viimeks. Poika sai itse valita vaatteensa, samaa hupparia tilattiin useampi, eri värisenä vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellosta en muistanutkaan..en ole vuosiin tilannut mitään sieltä! Pitääpä tsekata. :)

   Poista
 5. Mäkin aina manailen tuota isompien vaatevalikoimaa, tyttöjen kylläkin. Miksi tyttöjen vaatteet on nykyään niinku ne ois tehty aikuisille tai jolleki rokkareille? Tahtois tavallisia, yksinkertaisia vaatteita, ei mitään blingblingnapapaitoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole tyttöjen puolella piipahtanut mutta voin kuvitella kyllä!

   Poista
 6. Kunnon talvi on mukava, kun lapsilla on pihalla tekemistä. Muistan hyvin kun lapset oli pieniä ja patterit ja pesuhuoneen lattia (lattialämmitys) oli täynnä märkiä vaatteita☺
  Mukavaa viikonloppua, vaikka nyt näyttääkin lumi olevan todella vesipitoista ♪☺

  VastaaPoista
 7. Oih. Teillä on nyt se meidän kesäilmiö. Kesällä meidän koti on yhtä kaaosta, kun ollaan aamusta iltaan ulkona. Nyt talvella ollaan aamusta iltaan kotona, töiden ja koulun ja tarhan ulkopuolella ;) No, on tää koti silti kaaos :D T: ei ulkoilijaperhe joka nyt yrittää ryhdistäytyä ;)

  Kivaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tää kyllä kesäisinkin. :D Jos ei olla mökillä niin sitten olla rannalla kaupungissa. :D

   Poista
 8. Meillä taas on pyykkikori oksentanut lattialle :D

  Mä suosittelisin villervallaa ja ehkä molokidsiä :)

  VastaaPoista
 9. Löytyisikös kodistasi 5 eri väriä? Haaste sinulle... Kts blogista lisää

  VastaaPoista
 10. Rasitusta ilmassa täälläkin! Äiti on kone, joka pesee pyykit, laittaa tiskit ja palvelee muutenkin kaikessa. Huuuuuh!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jep, rasittaahan tämä aina välillä, vaikka on muka jo yli 9 vuotta tottunut. :D

   Poista