lauantaina, joulukuuta 27, 2014

Carcassonne

Boardgame timeMeille on 7-vuotiaan kanssa tullut hirmuinen Carcassonne-innostus. Kuten LAUTAPELIPOSTAUKSESSANI kerroin on meillä vino pino myös lisäosia, mutta aika peruspeliä tykätään pelata Kirkot ja kievarit-lisäosalla. Tykkään niin kun voi pelata oman lapsen kanssa jotain ihan kunnon peliä ja tosissaan vieläpä. Kyllä minä vähän vinkkejä annan, mutta en liikaa - lähinnä peltojen suhteen..ja peltopisteet ne onkin joiden ansiosta minä aina voitan. Vielä se päivä kuitenkin yllättää kun tuo juniori äitin päihittää


I love playing Carcassonne with my 7-year old son. We play it almost every day, we have many EXPANSIONS but we often use only Inns and cathedrals. He is very good at this and I play seriously with him. The only thing I hint is about the fields
Mukavaa lauantaista päivää kaikille!

Have a lovely Saturday all!!

8 kommenttia:

Elisa LPP kirjoitti...

Me pelataan yleensä ilman peltoja :)

annu kirjoitti...

Ihan paras peli! Meillä tykkää koko perhe pelata tätä, vaikka lapset on jo yli 20 :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Hmm..vois joskus koittaa, lapsille tuo peltoasia on vähän vaikea ajatella. Mutta kyllä mä jo kerran kuopukselle hävisin tässä yhtenä päivänä. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

On kyllä kiva peli! :)

Unknown kirjoitti...

Ihan uusi tuttavuus mulle, täytyypä vähän googlettaa. Kiitos vinkistä :) Alkaa pikkuhiljaa perus afrikantähdet yms tympästä tätä äitiä.

Pieni Lintu kirjoitti...

Hih, joo se on pidemmän päälle melko tylsä. ;)

Jaana kirjoitti...

Carcassonne on niin hyvä peli. Olen jo hyvän aikaa haaveillut siitä ja miten sattuikaan, että meidän 7-vuotias sai sen tänä jouluna Joulupukilta :D Ollaan tahkottu sitä ihan kiitettävästi - poika voittanut yhtä poikkeusta lukuun ottamatta joka pelin! Mahtavaa, että siihen saa noita lisäosia niin peli ei ala ihan helposti kyllästyttää.

Pieni Lintu kirjoitti...

Hyvä poika!!! :D